Google maps, Borås
Google maps, Borås

Helgprognos för Borås vecka 42

Helgen i Borås förväntas bli blåsig och regnig med temperaturer mellan 4 och 10 grader. Det rekommenderas att klä sig varmt och ta med regnkläder när man ger sig ut. Det kan vara en bra helg att stanna inomhus och mysa med en varm dryck.


Fredag 20/10
Regn: 0 mm
Vind: 9.3 m/s
Lördag 21/10
Regn: 8.6 mm
Vind: 9.4 m/s
Söndag 22/10
10°
Regn: 4.3 mm
Vind: 4 m/s

Fredag 20/10 bjuder på en blåsig start på helgen i Borås. Vinden kommer att blåsa med en hastighet på 9.3 m/s, vilket kan göra det lite kyligt utomhus. Det förväntas inget regn under dagen, men det kommer vara molnigt med en temperatur på 4 grader. Så se till att klä dig varmt och håll i hatten när du ger dig ut!

Lördag 21/10 kommer vinden att öka något till 9.4 m/s i Borås. Det kommer också att bli en regnig dag med en nederbördsmängd på 8.6mm. Så se till att ta med paraplyet när du ger dig ut, för det kommer vara blött och ruggigt. Temperaturen kommer att ligga på 5 grader och det kommer vara molnigt. Så det kan vara en bra dag att stanna inomhus och mysa med en varm kopp te.

Söndag 22/10 kommer vinden att avta till 4 m/s i Borås. Det kommer att vara en regnig dag med en nederbördsmängd på 4.3mm. Temperaturen kommer att vara något mildare än tidigare dagar, med 10 grader. Så se till att ta med regnkläder och paraply när du ger dig ut, för det kommer vara blött och blåsigt. Det kan vara en bra dag att ta det lugnt inomhus och kanske tända några ljus för att skapa en mysig stämning.

Så sammanfattningsvis kan helgen i Borås förväntas vara blåsig och regnig. Temperaturen kommer att ligga på mellan 4 och 10 grader, så se till att klä dig varmt och ta med regnkläder när du ger dig ut. Det kan vara en bra helg att stanna inomhus och mysa med en varm dryck.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!