Laila Bagge och pojkvännen Korosh Kananian
Nu berättar Laila Bagge om pojkvännens reaktion när hon hade gjort ett skönhetsingrepp. - Foto: Stella Pictures, Instagram/lailabagge. Bilden är ett montage.

Korosh Kananian rasande på Laila Bagges skönhetsingrepp

Laila Bagge avslöjar nu att hon har gjort ett skönhetsingrepp – men hennes sambo Korosh Kananian blev rasande när han såg vad hon hade gjort.


Det var för mindre än en vecka sedan som Laila Bagge, 45, berättade att hennes sambo Korosh Kananian, 28, hade klippt hennes kreditkort.

– Han tyckte att jag brände för mycket pengar. Han klippte mina kort, han tyckte att jag köper på mig för mycket saker. Och jag gör det. Jag unnar mig, då köper jag saker, säger Laila Bagge i ”Succépodden”.

Laila berättade vidare:

– Han tyckte att 'nej, du ska bara ha ett kort, och när de pengarna är slut så är de slut. Så är det bara, och ska du ha mer så får du ringa mig så för jag över från ditt företag', säger Laila.

Laila har nu ett så kallat "skojkonto" där hon har en viss summa pengar. Om hon överskrider det får hon ringa till Korosh och be honom föra över pengar mellan hennes konton.

Nu berättar den annars så privata Laila mer om deras förhållande – och om hur Korosh reagerade på hennes skönhetsingrepp.

Laila och Korosh träffades i baren på den lyxiga restaurangen Riche i Stockholm den 28 november 2015.

Laila Bagge och Korosh Kananian. Bildkälla: Instagram/lailabagge

"Det var en fredag efter en idolfinal, jag var trött och ville hem! Plötsligt så stod han där med sitt leende och vände upp och ner på allt....", har Laila tidigare berättat om deras första möte.

"Gör du det där en gång till så går jag ut genom dörren"

Och kort efter att de hade blivit ett par där under vintern 2015 så var Laila nyfiken på hur hon skulle se ut med lite större läppar. Laila har tidigare skämtat med sin ex-man Anders Bagge om att hon har "ormläppar".

– Jag har ju jättesmala läppar, och har brukat bli kallad "ormläppen" av Anders Bagge, vi brukar skratta åt det. Jag har kallat mig själv för det för att han har kallat mig det. De har ju inga läppar, berättade Laila i Rix Morronzoo förra veckan.

Laila Bagge år 2015. Bildkälla: Stella Pictures.

Laila bestämde sig för att göra fillers.

– Jag tänkte att jag måste få prova en gång. Då var jag tillsammans med Korosh. För det första när jag såg det så kände jag "nej, men det här går inte, jag ser ju inte klok ut", och då tog jag bara pyttelite, berättade Laila.

Men Korosh reaktion var inte särskilt positiv – alls. I Rix Morronzoo så berättar Laila att det var ord och inga visor när Korosh såg vad hon hade gjort med sina läppar.

– När jag kom hem så fick jag en sådan utskällning av min man. Han sa "gör du det där en gång till, då går jag ut genom dörren. Vad fan", och jag sa "Jag vet, förlåt, förlåt, jag ska aldrig prova igen", avslutar Laila Bagge, skriver Expressen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

2 timmar sedan

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.