Se raderade bilden från Paows OnlyFans

Paulina "Paow" Danielsson tjänar storkovan på sitt OnlyFans-konto. Men nu har hon bjudit sina följare på en liten gratisvideo.


Paulina "Paow" Danielsson, 29, är en av landets största dokusåpaprofiler. Hon har varit med i otaliga säsonger av Paradise Hotel (varav en säsong hon vann tillsammans med Eric Hagberg), Ex on the beach, Temptation Island, Lyxfällan och dök även upp snabbt i Bonde söker fru då hon skickade brev till hästbonden Pontus

Men de senaste åren har Paow inte synts till i tv-rutan. Istället har hon åkt omkring på resor, dykt upp i poddar, YouTubevideos och gästat andra profilers kanaler. 

Paulina "Paow" Danielsson. Bildkälla: kattenpau/Instagram

Det många därför undrade år 2020 var: "Hur tjänar hon pengar?". Jo, under en resa till Mexiko tillsammans med vännen Josefin Ottosson fick hon nys om pengarna som gick att tjäna på OnlyFans och snabbt var kontot ett faktum. Och bra har det gått. 

Hur mycket tjänar Paow på OnlyFans?

I en video som Paow spelade in med gruppen JLC visade hon upp vad hon tjänat på sin OnlyFans under 2021. De ryggar då tillbaka och blir chockade över vad hon tjänade under augustimånad.

Här är svenska kändisarna som har OnlyFans: "Suger och filmar"

Så, hur mycket var det då? Jo, det har hon nämligen visat upp tidigare i en story. 

Paulina "Paow" Danielsson. Bildkälla: kattenpau/Instagram

Det var nämligen 40 228 dollar vilket i svenska kronor är 433 963 kronor. Så nästan en halv miljon kronor kammade alltså Paow in.

I podden Sanning & Konsekvens berättade hon vad det grövsta hon lagt ut är. 

– Hmm... det finns både en video där jag suger av en kille samt där man typ... ja men man filmar väl i typ 30 sekunder från sidan när man har sex. 

Paulina har också lagt upp klipp där hon visar upp dildos och vibratorer som hon använder/testar.

Paow lägger upp OnlyFans-klipp på Instagram

Paow har haft lite problem med sina Instagramkonton som gång på gång tagits ned. Men heter man kattenpau så har man minst sagt nio liv. 

Nu har hon ett helt nytt konto där hon titt som tätt delar med sig av sin vardag samt gör reklam för sin OnlyFans. 

Under veckan valde hon att lägga upp ett klipp på story där hon smeker sig själv över skinkorna samtidigt som hon lätt twerkar. 

Paow gör reklam för sin OnlyFans. Bildkälla: kattenpau/Instagram

Svindlande summor: Så mycket tjänar stjärnorna på OnlyFans

Bilden finns inte längre kvar på Instagram. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!