Alma Yttergren
Reporter
Alma Yttergren föddes 1983 i Stockholm. Tidigare sportjournalist som numera jobbar som nyhetsreporter. Skriver mest inrikes, men också lite privatekonomi och en och annan sportnyhet. Har studerat journalistik på Södertörns Högskola och historia på Högskolan på Gotland.
​Genom att välja fonder med låg avgift kan du tjäna tusenlappar i ditt pensionssparande. Nyheter24 har räknat ut exakt hur stor skillnad det faktiskt kan bli i det långa loppet – om du väljer rätt.
2 timmar sedan
Det kraftiga snöfallet och vinden längs kusten i Västerbotten fortsätter under tisdagen. Även delar av Uppsala och Stockholm län får kraftigt snöfall.
3 timmar sedan
Dubbelmordet på två svenska turister i Nya Zeeland för nästan 35 år sedan ska prövas i rätten igen. Mannen som suttit dömd kan frias helt.
idag 07:26
En kvinna i 40-årsåldern åtalas för våldtäkt mot barn. Hon misstänks för att ha drogat och utnyttjat sin sons 14-åriga kompis, efter att först ha bjudit på alkohol och gett pojken tabletter, rapporterar Skånska Dagbladet.
idag 07:19
Här är morgonens nyheter i korthet.
idag 04:20
Skicka julkort Postnord – datum att hålla koll på om du vill att dina julkort och julklappar ska komma fram innan julafton.
idag 01:38
Har du ett Googlekonto som inte använts på länge? Då bör du logga in på det före fredag om du vill behålla kontot. Då börjar nämligen Google radera inaktiva konton.
igår 17:44
En anställd på Gekås Ullared har dömts för ringa stöld, efter att hon stulit smink på varuhuset under ett arbetspass.
igår 14:47
SMHI har utfärdat en orange varning för ymnigt snöfall i kombination med kraftig vind i Västerbotten. Varningen börjar gälla på tisdag morgon och gäller i ett dygn.
igår 11:17
Ett inslag i Nyhetsmorgon om två hundar som bitits ihjäl har väckt starka reaktioner i sociala medier. "Vilken mardröm", skriver en tittare på Instagram.