Joggingvagn
Joggingvagn - Foto: Canva

Barnvagnar du kan jogga med

Vi har skapat en guide för dig som vill ut och träna med barnvagnen. Hitta rätt joggingvagn som klarar terrängen och skapar en trevlig träningsupplevelse.


Vill du passa på att träna samtidigt som du tar hand om ditt barn? Då är denna guide för dig. Vi har sammanställt flera bra alternativ för dig som vill jogga med barnet. 

Att träna samtidigt som du har småbarn kan vara avgörande för ditt välmående. Både den mentala och fysiska hälsan mår bra av att träna och kanske extra mycket när det är mycket att tänka på kring barnet. 

*den artikel innehåller annonslänkar

Varför använda en joggingvagn?

En joggingvagn är anpassad för det specifika syftet att springa. Vagnen har vanligtvis hjul som tål ojämnt underlag och som är enkla svänga med. Dessutom brukar vagnarna vara lite lättare och ha praktiska funktioner som ställ där du kan ha vattenflaskan. 

Joggingvagnen kan även ha fler fördelar. Exempelvis att det är enklare att ta sig fram i snäva miljöer, som gångerna i en matbutik.

Tips på joggingvagnar

Nedan har vi valt ut våra favoritvagnar från e-handlaren Pyret & Snäckan. 

Uppababy Ridge joggingvagn

Denna vagn är specifikt designad för en aktiv livsstil och passar i olika typer av terräng. Det finns en inbyggd handbroms vilket är användbart i kuperade miljöer. Däcken är skumfyllda och därmed punkteringsfria. Dessutom praktiska tillbehör som hållare för vattenflaska och mediaficka för hörlurar. 

Passar barn som väger upp till 22 kg. 

Läs mer om Uppababy Ridge joggingvagn här

Thule Urban Glide2 duovagn

Denna vagn är perfekt för olika typer av underlag. Den passar lika bra i stadsmiljö som i naturen. Den har även en inbyggd broms för kuperad terräng och är smidig att vika ihop. 

Läs mer om Thule Urban Glide2 duovagn

Thule Urban Glide2 Double joggingvagn

Lättmanövrerad joggingvagn med inbyggd broms för bättre säkerhet under löpturen. Den fälls ihop enkelt och har reflexer på hjulen för bättre synlighet om du springer kvällstid. Fjädringen gör att turen blir bekväm för barnen. 

Läs mer om Thule Urban Glide2 Double joggingvagn

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.