På väg på picknick? Lugn, vi har prylarna som garanterar succé.
1 av 7
På väg på picknick? Lugn, vi har prylarna som garanterar succé.
Ljummen rosé? Nej Tack!
2 av 7
Ljummen rosé? Nej Tack! - Foto: CoolStuff.se
Den här är såååå smart!
3 av 7
Den här är såååå smart! - Foto: CoolStuff.se
Wicked Wedge är perfekt för en skön, lång picknick
4 av 7
Wicked Wedge är perfekt för en skön, lång picknick - Foto: Coolstuff.se
Picknick med oladdad mobil? Nej Tack!
5 av 7
Picknick med oladdad mobil? Nej Tack! - Foto: CoolStuff.se
Men Gud, låt oss göra picknicken ätbar för en gångs skull!
6 av 7
Men Gud, låt oss göra picknicken ätbar för en gångs skull! - Foto: CoolStuff.se
Ett sensuellt spel kan avgöra saken!
7 av 7
Ett sensuellt spel kan avgöra saken! - Foto: CoolStuff.se

5 picknickprylar du inte kan vara utan

People, det är vår! Picknickens tid. Här kommer listan på prylarna som gör din picknick deluxe och inte bara som alla andras.


1. Chill Caddy

Regel nummer ett för en lyckad picknick är självklart kall dryck. För vem vill dricka en ljummen Rosé? Nej tack, säger vi och tar med oss Chill Caddy.

2. Cool Well

Är ni ett större gäng på picknicken? Inga problem, Cool Well fixar biffen (eller ja, den får ni grilla själva. Men ölen är kirrad i alla fall). Helt utan att belasta miljön!

Allt som krävs är att gräva ett hål till en Cool-Well Kylbrunn och fylla den med dryck som kyls ner av markens låga temperatur. Sedan har du alltid kyld dryck utan att kräva elektrictet eller att göra rundor till köket! Smart, miljövänligt, praktiskt och alldeles.. alldeles fantastiskt!

3. Wicked Wedge

"Gräs är hårt, knöligt, blött och fyllt av otäcka svarta insekter" sa Oscar Wilde för mer än hundra år sen. Och visst ligger det någonting i det? Naturen är underbar på en miljon olika sätt men den är ganska svår att sitta riktigt skönt i. Om du inte har en Wicked Wedge med dig, så klart. Den är som en solstol och badlakan i ett.


4. Frozzypack Matlåda

Alltså hur många gånger har man förberett något gott till picknicken som när den väl ska ätas inte är lika... hmm... aptitlig längre? Lösningen är Frozzypack Matlåda, som håller maten fräsch och kall i hela 7 timmar. Så bra!


5. Vooni Solcellsladdare Deluxe

Lets face it. Även en picknick behöver en fulladdad mobil. Hur smidigt är det då inte med en Vooni solcellsladdare deluxe, med en löjlig vikt på 280 gram? Sjukt bra. Hur ska man annars kunna spela musik?


BONUS!

6. Fifty Nights of Naughtiness

Behöver picknicken spetsas till lite? Är du på dejten som ska "signera kontraktet"? Det här spelet ger femtio olika förslag till aktiviteter på fem nivåer: från romantiska vita till snuskiga svarta. Garanterat en nytändning!


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ska du picknicka i helgen?