Resa
1 av 3
Lura tjuven! Göm pengarna när du tar ett dopp. - Foto: Ruslan Dashinsky
Resedestination
2 av 3
Skrapa fram dina drömresemål eller ställen du tycker om. - Foto: Coolstuff
Resa
3 av 3
Rena vattnet så slipper du bli sjuk. - Foto: Coolstuff

15 reseprylar du måste ha inför sommarens semester

Nästa resa går kanske till Grekland, Spanien, Frankrike eller ända bort till Thailand? Oavsett vart du åker kommer du ha nytta av de här smarta grejerna!


I sommar är det säsong för tågluff i Europa, cityweekends, strandhäng och vandringar i fjällen. Vad du än har på din lista över drömresemål kommer de här sakerna att göra resan både roligare och enklare:

1. Skrapa fram dina drömresemål på den här fina kartan och häng upp den på väggen. Då påminns du varje dag om varför du ska jobba och spara pengar! Kolla in Scratch Map här!

2. Skippa den ömma nacken i sommar och res med sittsovandets bästa vän. En nackkudde i memoryskum är precis vad som räddar semestern från total nackspärr. Klicka hem din kudde här!

3. Plötsligt står du där ute i vildmarken (eller på hotellrummet) och behöver ett verktyg. Det är såklart hemma och du är lämnad åt ditt öde. Men med det här multiverktyget har du alltid de viktigaste sakerna ur verktygslådan i fickan. Kika närmre på det smarta multiverktyget här!

4. Om du riskerar att gå vilse på resan är det här vattenrenande sugröret en nödvändighet. Ge dig själv bäst förutsättningar för att överleva genom att kunna dricka direkt ur vattenpölar utan att bli sjuk. Läs mer om sugröret och beställ det här.


5. Ska du åka båt, ligga på stranden eller hamna i ösregn? Ha packningen väl försluten i en vattentät påse. Då behöver du inte oroa dig för att kameran ska få lust att ta en simtur. Köp en vattentät påse här!


6. Kvinnor har genom tiderna fått sätta sig i de vidrigaste miljöerna för att uträtta sina behov. Inte nu längre! Stå som en man med rumpan långt bort från sanitära olägenheter och kissa igenom en briljant tratt. Läs mer om tratten här!

7. Vill du lura ficktjuvarna? Att ha en ficka på magen är för uppenbart, göm istället pengarna i nyckelringen! Köp Cash Stash här.

8. Det kan finnas många anledningar till att ha med sig egna bestick på resan. Du kanske har svårt att äta med pinnar eller lagar mycket över öppen eld. Det här ultimata besticket gör jobbet! Här kan du köpa det.

9. Ska du shoppa en del på resan? Ta med en extra väska i forma av världens lättaste ryggsäck så får du plats med dina fynd. Den väger bara 68 gram! Kika närmre på Ultra Sil Ryggsäck.


10. Simma lugnt utan att oroa dig för dina värdesaker på stranden, med denna smarta pengagömma som ser ut som en solkräm. Beställ den här!

11. För en festivalsommar med begränsade duschmöjligheter på campingen är några såna här i packningen en räddning. Torka snabbt av dig över hela kroppen innan du lämnar tältet på morgonen. Här köper du dem!


12. Ska du spendera en längre tid i vildmarken långt bort från civilisationen? Då kan en bärbar tvättmaskin vara räddningen. Ingen vill gå med smutsiga underkläder för länge och vem vet, man kanske träffar kärleken i terrängen. Häll bara i vatten, tvättmedel och dina kläder! Beställ din bärbara tvättmaskin här!

13. Låt aldrig flygbolagen tappa bort din väska igen! Den här resväskan har inbyggd GPS så att du alltid kan hitta den! Dessutom kan du ladda din mobil på den. Hur bra? Kolla in den smarta resväskan här!

14. Riskera inte att få betala någon dyr avgift för att ditt bagage är för tungt! Med en egen bagagevåg kan du packa rätt från början och undvika pinsam ompackning framför alla i incheckningskön. Beställ vågen här!

15. Det här är det mest sofistikerade sättet att visa alla dina vänner var du har varit i världen! Nåla snabbt jordgloben och ställ den väl synlig. Spana in den och köp ditt eget exemplar!


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!