Nu kan du visa känslor även utanför skärmen! ;)
1 av 4
Nu kan du visa känslor även utanför skärmen! ;) - Foto: Coolstuff
Emojisarna har tagit det ett steg längre!
2 av 4
Emojisarna har tagit det ett steg längre! - Foto: Coolstuff
Förgyll soffan med de här gosiga emojikuddar.
3 av 4
Förgyll soffan med de här gosiga emojikuddar. - Foto: Coolstuff
Vilket humör är du på idag?
4 av 4
Vilket humör är du på idag? - Foto: Coolstuff

OMG – här är emojisarna som visar dina känslor IRL

Hur skulle man visa känslor om inte emojis fanns? Med de här kuddarna kan du tydligt visa ditt humör även i inredningen. Och du kan krama dem!


I dag är livet utan emojis ett minne blott! Hur kunde man ens skriva ett meddelande utan att mottagaren trodde att man var sur innan smileyn? Emojis är dock inte så nya som vi kanske tror. Redan i mitten på 1800-talet skickades ”love and kisses” med morsekoden nummer 73.

Den första emojin som såg ut som de vi använder idag kom i slutet på 90-talet och ritades av japanen Shigetaka Kurita. Ordet ”emoji” kommer från japanskan och är enkelt översatt en sammanslagning av japanskas ”bild” och ”symbol/bokstav”.

Nu har emojisarna äntligen tagit ett steg till och letat sig in i folks hem! Kanske kan de hjälpa dig att uttrycka dina innersta känslor på en dejt eller förtydliga att det du sa till din polare faktiskt var på skämt. Eller så kan du bara kramas med dem! Låt dig inte luras av bajskorvens smile, han kan faktiskt behöva lite kärlek han med. Förgyll soffan, sängen eller varför inte partykvällen med de här mjuka emojikuddarna!


Om du inte nöjer dig med att pimpa ditt hem med smileys och symboler kan du även ta med dig dem vart du än går. Kuddarna finns nämligen i miniatyrvariant också, i form av nyckelringar. Med dem kan du se till att du aldrig blir missförstådd igen! Tips: om du ser en söt person kan du flörta genom att hålla upp lämplig emoji. Detsamma gäller när du blir arg i trafiken ;). Kolla in nyckelringarna här!


Och vem behöver huvuden när man har emojikuddar? Emojis visar ju känslor så bra att ansiktsuttryck nästan känns överflödiga. Se bara på de här människorna (de ser bekanta ut på något vis?).

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!