Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

​10 smarta tillbehör till mobilen – som underlättar din vardag

Vi listar 10 toppenprylar till din mobiltelefon!
1 av 3
Vi listar 10 toppenprylar till din mobiltelefon!. Foto: Pexels
Du kommer inte kunna vara utan de här funktionerna när du väl provat dem!
2 av 3
Du kommer inte kunna vara utan de här funktionerna när du väl provat dem!. Foto: coolstuff.se
Tillbehör som underlättar när du campar är värda att kolla in!
3 av 3
Tillbehör som underlättar när du campar är värda att kolla in!. Foto: Pexels

Unna dig lite enkelhet i vardagen med nya tillbehör till din mobil. Den senaste tekniken gör livet både roligare och smartare.


Det kommer hela tiden nya spännande tillbehör och prylar som du kopplar till din smartphone. Genom att uppdatera din mobil med nya funktioner blir den mer än bara en smartphone, den blir din förlängda arm. Här har vi listat de tio bästa prylarna för dig. Ge dig själv ett gott skratt eller en nödvändig funktion i ditt liv.

1. Mät din puls
Mät pulsen i löpspåret med ett prisvärt pulsband du fäster över bröstkorgen. Bandet skickar hela tiden statistik till appen i telefonen så du kan följa din prestation. Kolla här!


2. Allt-i-ett på campingen
Flera funktioner i ett på campingsemestern. När du eldar i den här kan du både laga mat, värma dig och ladda din telefon från den på en gång. Hur smart? Läs mer här!


3. Håll koll på vädret
Vill du följa väderleken i sommarstugan? Då ska du köpa den här väderstationen som hela tiden uppdaterar dig på väderförhållandena via en app. Kolla in produkten här!


4. Ta tempen på steken
Följ statistiken från sommarens grillningar med en stektermometer som du kopplar till din telefon. Du kan se hur långt det är kvar till grillbiten är klar, vilken temperatur köttet har och ställa alarm – trådlöst! Historiken sparas så du kan se tillbaka på dina fina grillminnen och jämföra. Checka in termometern här!


5. Somna till favoritmusiken
Somna till din favoritmusik, delfintjatter eller vad du nu lyssnar på när du ska sova. Med de här kuddhögtalarna slipper du obekväma hörlurar. De är så platta att det inte märks att du har dem under kudden. Köp dem här!


6. Skydda mot vatten
Skydda mobilen mot en säker död i havet med ett vattentätt fodral. Perfekt till båtturen eller brygghänget. Klicka hem fodralet här!


7. Ha med dig laddaren överallt
Tappar du alltid bort din mobilladdare? Den här lilla smidiga varianten kan du fästa på nyckelringen och alltid ha med dig. Låter det som något du skulle behöva? Läs mer här!


8. Fota proffsigare
Ta bättre bilder med din mobilkamera. Sätt på ett objektiv för makro- eller vidvinkelperspektiv för att fånga alla ögonblick. Här kan du köpa objektivet!


9. Tracka dina saker
Tappa aldrig bort något igen! Du hittar snabbt och enkelt dina nycklar och plånbok med trackern som du fäster på. Trackern känner även av avståndet mellan föremålen och mobilen så den kan påminna dig om du är på väg att gå hemifrån utan något av dem. Äntligen kan du framstå som den där välorganiserade personen som alla strävar efter att vara. Ta en titt här!


10. Stick ut på festen
Den ultimata maskeraddräkten är här! Du kopplar den till en app och får alla ljus och ljudeffekter att fungera på dräkten. Låter rätt coolt eller hur? Kika in här!


Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.