Öl är gott när det är varmt!
1 av 2
Öl är gott när det är varmt! - Foto: Coolstuff
Grymt skönt att slippa springa och hämta dricka hela tiden!
2 av 2
Grymt skönt att slippa springa och hämta dricka hela tiden!

Prylarna för dig som älskar en kall i solen

Visst är det härligt med god mat och fest i det gröna! Nästa gång: Slipp halvljummen dricka i handen – här är kyliga lösningarna du bara måste ha.


Att släcka törsten med en kall dricka kan vara himmelskt. Och nu är det lättare än någonsin att göra det, ta till exempel hjälp av en miljövänlig kylbrunn, coolaste grillförklädet eller en smidig minikyl.

Cool-Well kylbrunn, perfekt för trädgårdshänget


Ska du ha hela gänget över på fotbollsfest eller gardenparty, och har inte plats i kylskåpet? Oroa dig inte! Denna smarta kylbrunn löser problemet med ett par spadtag. Gräv ett hål i gräsmattan, fyll din Cool-Well med dryck, sänk ner i marken och låt moder jord kyla drycken. Cool-Well rymmer 24 brukar och en vinflaska. Och givetvis är den vattentät.
Pluspoäng för att den även är miljövänlig! Läs mer eller beställ din egen Cool-Well kylbrunn här. (Pris: 549 kronor)

Grillförkläde med ölbälte

Vill du bli kungen vid grillen – då ska du klicka hem detta förkläde omedelbums! För det första: Förklädet har alltså ett hölster som gör att du kan ha ett sex-pack öl rakt över bröstet. Perfekt när du ska stå en hel dag i solen och grilla det där gigantiska köttstycket!

Som om det inte vore nog med det har förklädet också ytterligare 10 stycken fack där du får plats med all din utrustning – som grilltång, grillspade, salt, peppar, marinad och så vidare.


Just när du inte trodde att det kunde bli bättre? Förklädet kommer också i ett läckert kamouflagemönster, som bäst kan beskrivas som mossy oak-kamouflage. Vad väntar du på? Skynda dig att beställa detta måsta ha-förkläde nu! (Pris: 199 kronor)

Mini fridge – i bilen, på båten eller på jobbet
Det har prytt många arbetsplatser, campingplatser och trädgårdar. Och varför ändra ett vinnande koncept? Men en minkyl kan man smidigt hålla dricka och annan viktig proviant behagligt kyld.


Detta Minikylskåp rymmer ett sexpack med 33-centiliters burkar och du kan enkelt ta med dig den dit du vill. Det enda du behöver är tillgång till ett eluttag eller bilens cigarettändare.


Kylen kommer i fyra olika färger – röd, blå, svart och vit, och blir din för 599 kronor. Läs mer här!

Ol
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!