KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

9 knep när du planerar en möhippa – så gör du den episk

- 08/06/2016, 17:32 -

Ska din BFF gifta sig och planeringen av möhippan har fallit på din lott? Lugn, vi hjälper dig.

1. Skit i trista stereotyper

Brukar bruden alltid prata om sina spabesök och visa upp härliga manikyrer? Då kanske en tur till en exklusiv skönhetssalong är bästa idén. Men om inte, fundera på om bruden kanske hellre skulle testa att hoppa bungyjump än det "obligatoriska" spa-besöket.

2. Gör de flesta aktiviteter tillsammans

Tvinga inte bruden att göra massa saker själv medan ni andra tittar på – det är roligast att dela upplevelser med någon! Om ni klär ut bruden, klä ut er själva också. Om hon är utklädd till läkare kan ni andra vara patienter!

Eller så kan ni alla vara Pink Ladies i varsin Grease-jacka, som ni hittar här. Och bruden får såklart vara Sandra Dee, aka Sandy.

Kvinna med Pink Ladies-jacka från Grease

3. Låt de närmaste vännerna vara med och planera

Även om bästisen vet mycket kan andra som känner bruden ha värdefulla inputs och känna olika sidor, så ta inte på dig allt själv!

4. Drick asmycket

Vatten alltså. Och det låter pisstrist, men lagom med alkohol är nyckeln. Så bruden får fina minnen (som hon minns) och slipper ägna slutet av kvällen åt att hålla i sitt eget eller någon annans hår på en offentlig toalett. Med det sagt! Här är några supersmarta take away-vinglas att dricka vin ur när ni suddar omkring mellan vattenpauserna ;).

take away-vinglas för picknick

Här köper ni Wine to Go.

5. Vem är viktigare än vad

Planera så att så många som möjligt av vännerna kan komma, det är oftast viktigare för bruden än själva aktiviteterna. Har hon en eller flera nära killkompisar – strunta i möhippa och gör det till en vänhippa istället!

6. Överraska

Visst, gör nåt som bruden uppskattar. Men det ska vara en överraskning, så ta henne inte att dansa flamenco om det är det hon sysslar med på sin fritid i vanliga fall. Testa typ att dansa hula istället!

Kvinna dansar hula på stranden
Bildkälla Flickr

7. Fota hela tiden

Gör ett fint album som ni ger bort på den stora dagen. Det kan vara roligt att använda en polaroidkamera – det är kul att se bilderna framkallas direkt och de är så fina att göra collage med, sätta upp på spegeln eller kylskåpet!

Köp Polaroid 300 här.

Polaroidkamera

8. Kidnappningen

Det här är det hon kommer att minnas tydligast och det som kommer att berättas om under resten av hennes liv. Så är det något ni ska satsa på och planera extra noga så är det den – gör det episkt!

Och apropå ingenting, njut av ett möhippe-inspirationscollage med klickbara bilder:

Bonusbus: Låt Angelo Loverboy följa med som din kompis dejt! Var hittar man en så stilig grabb, tänker du nu. Jo, du kan beställa charmören Angelo Loverboy här.