Så gör du polarens svensexa episk – här är knepen

Svensexan ska vara livets fest för den blivande brudgummen. Här är allt du behöver för att skapa en sjukt utflippad och kul dag!


Vill du ha en rolig svensexa? Ge då din vän en rolig svensexa! Det där brukar gå hand i hand. Se till att ge din polare en hisnande kväll utanför hans comfort zone. Oavsett om ni åker iväg på en weekend utomlands eller om ni väljer att vara hemma i stan behövs en del grejer för att höja upplevelsen. Här kommer några tips!

1. Utklädnad

Börja med att klä ut honom i en rolig outfit. Till exempel en bacon-maskeraddräkt! Kanske kan man hitta på ett roligt uppdrag vid baconhyllan på Ica! Kanske måste han gräva runt bland baconet för hitta en ledtråd? Glöm inte att fota! Du hittar dräkten här!


2. Öl

Om brudgummen gillar öl – se till att han har ett ständigt ölflöde. Genom att sätta ölen i ett beer belt runt midjan på honom kommer han aldrig att bli torrlagd. Kolla in beer belt här!


3. Matlagningskurs

Har ni en liten budget men vill ändå att brudgummen ska få gå en kurs? Då är den här bartenderkursen perfekt! Perfect Drink gör att ni lär er blanda perfekta drinkar varje gång. Kanske får brudgummen i uppdrag att göra ett eget recept. Det kommer att bli ett roligt och blött inslag på dagen. Här hittar du perfect drink!


4. Lek

Pausa uppdrag och "skämsgrejer" ett tag mitt på dagen för att bara umgås! Spela ett spel eller lek lekar ute i gräset. Varför inte vattenkrig? När brudgummen tittar bort tar ni fram den här water balloon launchern och smäller till honom rejält med en vattenballong. Du kan köpa water balloon launcher här!


5. Kvällsaktivitet

Byt sedan om inför krogkvällen! Brudgummen bör ju såklart ha kostym, men varför inte klä honom i en mönstrad stand out suit. Han är ju himlen runt hörnet för sin blivande fru, så det är ju ett passande tema! Köp den här.



Svårt att få orgasm? Här hittar du vår orgasmskola och du kan även få chansen att gå en onlinekurs med sexologen Linn Heed 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!