Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Här är prylarna som gör livet lättare för dig och din katt

1 av 1

Coolstuff

Shopping | 30/06/2016 14:55

Vi tipsar om köp som både är kul för din katt och underlättar vardagen för dig som matte eller husse!

Ringklocka för katten

Nu kan du sluta lyssna efter jamande och skrapande. Och du slipper såga ut en kattlucka. Med den här kattringklockan kan din fyrfota älskling nämligen säga till helt själv när den vill komma in. Här kan du kika på Cat DoorBell.

Katt med ringklocka

Lär din kisse att kissa – på toaletten

Att ha katt är ju hur mysigt som helst. Men något som inte är mysigt är lukten av bajs. med Litter Kwitter kan du lära din katt steg för steg att gå på toaletten. Det tar åtta veckor innan din pälskling kan göra sina behov på samma ställe som resten av familjen och det går att lära alla katter! Här hittar du Litter Kwitter.

Katt på toalett

Automatisk kattleksak

Fling Ama String leker med din katt när du är i skolan, på jobbet eller helt enkelt inte pallar. På så sätt behöver inte din katt vara rastlös och du slipper dra ett snöre över golvet hela dagen. Överraska din kissemisse med en Fling Ama String här.

Katt leker med Fling Ama String kattleksak

Kissen med koll

Alla vill väl hålla koll på vad som händer i världen utanför? Med den här kattbädden för fönster kan din katt chilla vid fönstret på ett bekvämt sätt och se när det är dags att springa ut i hallen och välkomna dig hem.

Låt kissen kika ut med hjälp av kattbädden som du hittar här.

katt i kattbädd för fönster

Smidig resekattlåda

När du exempelvis åker ut till landstället följer ju såklart katten med och då är det rätt jobbigt att släpa kattsand och kattlåda fram och tillbaka. CatLite är en reselåda fylld med pellets. Locket viker du ihop till två skopor som du kan städa lådan med. Supersmidigt och enkelt! Dessutom är den biologiskt nedbrytbar så när den är förbrukad efter ca två veckor är det bara att slänga i komposten. Den kostar 29 spänn, och det kan det ju lätt vara värt med tanke på tiden och energin den sparar. Du hittar CatLite kattlåda här.

katt med catlite

Har du både hund och katt?

Då vet du att det kan vara lite bökigt att få vovven att låta bli kattmaten. Här är lösningen på det problemet – en liten kupol så maten inte kan stjälas av en ständigt hungrig jycke och så missen får lite matro. Läs mer om eller beställ Feed Safe Kattkupol här.katt i kattkupol och hund

Om du hellre umgås med en människa så kan du läsa om hur du haffar din drömdejt här.

Är du en katt- eller hundmänniska?