Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

11 dukningstips och partydekorationer till din sommarfest

1 av 1

Shutterstock

Shopping | 08/07/2016 09:16

Här är kalasprylarna som gör din sommarfest fantastisk!

Gör det mysigt med textilier

Även om ni sitter vid de allmänna borden på gården piffar en duk upp! Vi gillar den här somriga löparen British Rose. Du kan kika på löparen British Rose här.

Löpare British Rose

Festligt med glitter och glam

Dekorera med serpentiner och glitter mellan tallrikarna för instafeststämning!

De fina serpentinerna finns att köpa här.serpentiner

Silverglitterkonfetti kan du köpa här. P.S. Det finns även i guld.Glitterkonfetti Silver

Ta kontroll över samtalen

Vad är roligast med att planera ett kalas? Jo, att bestämma var alla ska sitta förstås! Att fundera på vilka som har saker gemensamt, och placera kompisen som varit au pair i Paris bredvid Belgaren så han har någon som förstår vad han säger, och så vidare. Här hittar du superfina dekorationskorten Dine.

placeringskort guld

Vimplar = instant feststämning

Inget säger party som vimplar! De här innehåller 87 stycken vändbara vimplar med 3 av varje bokstav, och 5 meter långt bomullssnöre att hänga i. Du hittar Vimpel Bokstäver här.

Vimpel bokstäverPartygirlanger

De här girlangerna är lite kul, för de är så himla disco! Här kan du köpa Girlang Tassel.Girlang TasselsPapptallrikar är en life saver

Tanken att det skulle vara trist att servera på papptallrikar dyker alltid upp när man planerar kalas. Men faktum är att det sparar så mycket tid och energi när du ska städa sen, vilket gör att du orkar ha bjudningar oftare. Och alla är ändå så upptagna med att prata med varandra, äta god mat, dricka och oroa sig för om snyggingen tittar åt ens håll, att ingen bryr sig om, eller kommer komma ihåg att de åt på papptallrikar. Det finns dessutom superfina engångstallrikar som till och med är festligare än de flesta i porslin. Kolla in Papptallrik Gems till exempel.

Papptallrik Gems

Engångsglas med

Samma argument som ovan, fast med glas ;). Här hittar du fina vinglas i plast.

Engångsglas Vin

Godispåsar till alla, då vet man att det är kalas

De här godispåsarna är så söta att det är en anledning i sig att dela ut godispåsar till alla gäster – barn som vuxna! De fina turkosa godispåsarna Kalas hittas du här (P.S. Det finns rosa också).

Godispåsar kalas turkos

Servett Mums

Servetterna Mums är speciella – på ett bra sätt, alltså. Det är ett kul och väldigt kalasigt motiv – en stämningshöjare, helt klart. Det finns en hel serie med papptallrikar och muggar med samma motiv. Kolla in servetterna Mums här.

Servett Mums

Glasflaskor To Go

De här glasflaskorna med sugrör inspirerar till att bjuda folk på något gott. Varför inte exempelvis ge gästerna välkomstdrinken i en sån här söt glasflaska? Eller kanske servera milkshakes till alla? Oavsett dina planer så finns flaskorna To Go här.

Glasflaskor To Go

Bålskål med skopa

Hur många gånger har man inte velat servera bål, men inte haft en skål som är stor nog? En perfekt bålskål med skopa finns att köpa här.

Bålskål med skopa

Lycka till och kalasa på!

Om du vill läsa om hur du dekorerar balkongen på bästa sätt ska du kolla in den här artikeln!