- Foto: Shutterstock

5 saker du måste ha med dig till gymmet

De här grejerna effektiviserar träningen och gör det kul att gå till gymmet!


En barnvakt

Är du orolig för att dina ungar inte befinner sig där de borde befinna sig medan du är på gymmet har Trax släppt en pryl som löser det problemet. Det är helt enkelt en GPS-tracker som sätts vid exempelvis barnets skärp och som sedan skickar realtidsinformation om barnets position till mobilen. Den har även en massa coola funktioner som att den märker av när barnet börjar färdas snabbt, så du vet om hen tar bussen hemifrån. Kolla in den här.

Trax Play GpS Tracker

Svettåliga hörlurar

Vem har inte hörlurar med sig på gymmet idag? Nästan alla. Problemet med hörlurar är att nästan inga klarar av när det tränger in svett för långt i dem. Med andra ord så räcker det med lite otur så går hörlurarna sönder på grund av att du kör ett riktigt bra gympass. Beam Audio U2 Sport heter hörlurarna som både är trådlösa, har riktigt bra batteritid och alltså även klarar av svett och såklart regn. Beam har dessutom gjort hörlurarna magnetiska så att du kan ha dem som ett halsband när du inte använder dem, istället för att glömma dem vid sidan av gymmaskinen. Du hittar dem här.

Beam Audio U2 Sport

En cool aktivitetsmätare

Att kunna få ett kvitto på att man presterat är bland det viktigaste för att kunna fortsätta kämpa. Tyvärr tar det ju ett tag innan konditionen förbättras eller innan musklerna börjar växa. En aktivitetsmätare visar som tur är precis vad du åstadkommit direkt. Fitbit Flex Pink mäter både kaloriförbrukning, sömn och steg och har några lampor som tänds var för sig desto närmare du är ditt mål. Självfallet är den både svettålig och kontrolleras via en app i telefonen och sa jag att den hade 5 dagars batteritid? Här hittar du den.

Fitbit Flex

Extra vikter

Vissa dagar känner man sig starkare än andra. Då kan det vara smart att sätta på sig några vristvikter. Vikterna väger ett halvt kilo styck och ger den där extra träningen för musklerna. De fungerar att sätta både på handleder och vrister och fungerar så klart att använda även på en promenad. Ett annat plus är att de inte kostar speciellt mycket och fungerar bra som present! Här finns dem.

svart vristvikt

En dyr hightech-våg

Det går inte att komma runt att träning och vikt är tätt sammankopplade. Vikten förändras av att du rör på dig och även om du inte rör på dig. Vissa vill gå upp i vikt och vissa vill gå ner. Vågen har alltid varit en av gymmarens viktigaste redskap, varför inte då ha det bästa? Garmins supervåg klarar upp till 180 kg och har både Wi-Fi och bluetooth så att den kan synka informationen den hämtar med både din smartphone och en server. Förutom vikt mäter även Garmin Index Smart Scale även andel muskelmassa, andel fett, BMI och till och med hur många procent vatten din kropp har. Kolla in den här.

Garmin Index Scale

Om du vill veta mer om aktivitetsarmband kan du läsa Nyheter24 Prylars guide här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.