Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

10 prylar som fixar den ultimata filmkvällen

Skapa en mysig bioupplevelse hemma - här är grejerna som hjälper dig.

1. En riktigt grym popcornmaskin

Bio är inte riktig bio utan popcorn. Micropop duger ganska bra, men vill man ha en ännu bättre hemmabio så är den ett popcornmaskin som gäller. Den här kostar visserligen nästan en tusenlapp, men har fått toppbetyg och gör grymt goda popcorn.

2. Popcornbehållare, för att maxa biokänslan

Popcornbehållare, Teknikmagasinet

När du poppat färdigt dina popcorn i din nya popcornmaskin är det lite tråkigt att bara lägga dem i en skål. Lika bra att lägga popcornen i några riktigt snygga popcornbehållare som liknar dem som finns på biografer. 20 stycken kostar bara 50 kronor, du hittar dem här.

3. Apple TV – för riktigt bra underhållning

Apple TV, Teknikmagasinet

Vill man ha underhållning hemma på Apples vis så ska man införskaffa Apple TV. Den kopplas enkelt in till tv:n och förutom Netflix så finns det så många andra appar du kan ladda ner till den. Fjärrkontrollen fungerar dessutom utmärkt som spelkontroll. Apple TV kostar cirka 1 500 kronor, se butiker och hitta lägsta pris här.

4. Gillar du inte Apple? Köp en Chromecast!

Chromecast, Teknikmagasinet

Apple TV må vara riktigt bra, men Googles egna lösning är även den bra, och dessutom billigare! Den styrs helt via din telefon (funkar även via Iphone & Ipad) och det finns rätt mycket appar. Det bästa är ändå priset, från 349 kronor.

5. Feta högtalare som maxar ljudet

Razer Leviathan högtalare, Teknikmagasinet

Klart ni måste ha riktigt maffigt bioljud! Då duger inte TV:s inbyggda högtalare.
Razer är ett välkänt märke för datortillbehör, men faktum är att deras ljud är riktigt bra också. Med deras ljudssytem Razer Leviathan Soundbar får du surroundljud med schysst kvalitet.

Här hittar du den!

6. Kall läsk är väl det bästa tillsammans med en bra rulle?

Kylskåp, Teknikmagasinet

Varför inte ha ett smidigt kylskåp i närheten av tv:n? Då slipper du pausa filmen och förstöra för alla när du är sugen på läsk. Kylskåpet har plats för upp till 26 burkar och finns också i mindre varianter. Den största sorten kostar 899 kronor och finns här!

7. Höj mysfaktorn med bakgrundsbelysning till tv:n

Bakgrundsbelysning till tv:n, Teknikmagasinet

Inte nog med att ljus som lyser bakom tv:n förstärker mysfaktorn i rummet, det är även skonsammare för ögonen. När du ser på film i ett helt mörkt rum är blir kontrasten mellan tv:n och resten av rummet för hög för ögat, detta elimineras alltså av bakgrundsbelysning till din tv. Bästa av allt? Belysningen blir din för bara 100 kronor.


8. En projektor som fixar storbildsupplevelsen

Projektor, Teknikmagasinet

Ska du ha en tv som är lika stor som en bioskärm får du antingen sälja allt du äger och har eller, vilket är mycket smartare, köpa en projektor! Den här projektorn från Aiptek är trådlös och har ett inbyggt batteri som klarar en långfilm. Projektorn kostar från cirka 3100 kronor och du hittar den billigast här

9. En inbyggd dator i tv:n – för den nördige


Tycker du Apple TV är modernt trams och vill ha en riktig dator istället? Det finns faktiskt datorer på sticka som du sätter in i tv:n. Den här datorn från Intel har både riktigt Windows, WLAN, Bluetooth och stöd för minneskort. Kostar cirka 1399 kronor.


10. Styra alla enheter med en smart fjärrkontroll

Slipp resa dig ur soffan typ ever again, men en smart fjärrkontroll som kan styra flera enheter. Denna kan styra upp till 3 enheter och får extra plus för det plånboksvänliga priset på 199 kronor. Här hittar du den.

Detta är en kommersiell artikel. Det innebär att ämnet och innehållet är valt och skrivet av en av våra shoppingredaktörer, men att den innehåller adlinks via en eller flera av våra partners.