16 grymt snygga köp för henne – under 500 kronor

Unna dig själv eller kvinnan i ditt liv något fint. Alla dessa kostar dessutom under femhundralappen.


På jakt efter ett par nya solglasögon, en snygg tröja eller varför inte en klocka? Då är det här listan för dig. Det bästa av allt: ingen av sakerna kostar mer än ett par hundralappar.

1. Den perfekta t-shirten från Levis



"The perfect tee" från Levis är en riktig klassiker. Gjort i skönt bomullsmaterial och med snygg, loose fit. Här hittar du den blå och här den röda.

2. Lyxig plånbok från Guess

planbok

Just nu har Boozt stor rea på märkesväskor och det går att göra mängder med snygga fynd. Som till exempel den här plånboken från Guess som just nu är nedsatt med hela 25 procent.

Spana in hela väsk-rean här!

3. Fint från Calvin Klein

1. Vit BH. 2 Pyjamasbyxor + topp 3. Linne

Alla plaggen kostar så klart under femhundringen. Missa inte heller att spana in fler snygga (och billiga!) CK-plagg här.

4. Ett par glasögon från Quay Australia

Glasögonmärket Quay Australia har sitt ursprung i festivalscenen och har snabbt blivit populärt för sin snygga design, kombinerat med överkomliga pris. Här syns Kendall Jenner på Coachella-festivalen i ett par i färgen Muse.

Glasögonen kostar inte mer än 499 kronor – se alla modeller och färger här.

5. En helt underbar baddräkt

baddräkt

Vi älskar denna baddräkt i hot pink. Du kommer lätt att bli snyggast vid poolen! Finnas att klicka hem här.

6. Snygg klocka från Pilgrim

pilgrim

Vi gillar hur fräsch den här klockan känns på något sätt. Snygg till våren och till sommarens solbränna. Klockan är från Pilgrims SS17-kollektion, och blir din för ett par ynka hundralappar.

Hitta klockan billigast här.


7. Klassiska snyggingar från Reebok


Okej, nu fuskar vi lite för de här kostar faktiskt några kronor över femhundralappen (87 för att vara exakt). Men de är ju så fina! Och sköna. Välj mellan svarta eller vita.

8. Populärt contouring-kit från NYX


När Nyheter24 testade contouring-kit var detta från NYX det som stod som vinnare. Testpanelen gillade bland annat att skuggan la sig fint och lätt under kindbenet, och att det inte krävdes mycket jobb för att få till det snyggt.

Här hittar du paletten billigast. (Och här kan du läsa hela testet när vi testade contourkit).

9. Riktigt snygg body

bodu

Passar både till vardags och till fest. Den är gjord i viskos vilket gör att den faller snyggt och får fin passform. Just nu är den nedsatt med 50 procent – du hittar den här.

10. Cocoa brown one hour tan

cocoa brown

Cocoa Brown är en brunt utan sol-produkt som ger riktigt fin färg. ”Brännan” kommer också fram på en gång. Så det är bara att spraya, klä på dig och direkt njuta av ditt nya fräscha glow. Den här smått magiska BUS-produkten är dessutom ett riktigt budgetfynd – finns att köpa från 79 kronor. Spana in den här.

11. En snygg jacka
Vad sägs om till exempel en schysst bomberjacka (just nu endast 199 kronor!) eller en army jacka i vintagestil?

1. Army jacka 2. Guldig bomberjacka 3. Bomber från Rut & Circle – finns i flera olika färger!

12. Natursnäll parfym som doftar magiskt

100bon

Naturligt och eko blir allt större i skönhetsbranschen. Senast ut är inom doft där parfymer med naturliga ingredienser blir allt mer populära. Som till exempel märket 100 bon (uttalas scent bon) som specialiserat sig på detta. Missa till exempel inte deras doft Davana & Vanille Bourbon – himmelsk!

Här hittar du parfymen billigast.

13. En hel party-outfit

Man kan få rätt mycket för en femhundring. Som denna fina partyklänning OCH en liten söt väska att matcha med. Så värt!

party
1. Vit partyklänning med öppen rygg/ 2. Rosa väska

14. Mini-plattång till minipris


Den här söta plattången kan du enkelt ha i handväskan för att sedan med ett par snabba drag ge håret en snabbfix inför till exempel after worken eller vad det nu kan vara. Kostar dessutom endast dryga hundralappen. Du hittar den billigast här.

15. En söt playsuit


Kommer att vara en vinnare till sommaren! Eller ha ett par strumpyxor till och invig den redan nu. Du hittar den vita här, och den blå här.

16. Mobilsticker som säger som det är


Ge mobilen eller datorn ett lyft med kaxiga stickers. Välj till exempel mellan Like a boss, Whatever och WTF!

Se alla stickers här.

--
Missa inte heller att spana in heta köpen för honom. Eller testa att ta dig igenom den här listan utan att spendera 500 spänn.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!