Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

15 riktigt bra presenter till pojkvännen

Vilken present är perfekt för din pojkvän?
Vilken present är perfekt för din pojkvän?. Foto: Partykungen, CoolStuff

Panik! Pojkvännen fyller ju år snart, och du har ingen aning om vad du ska köpa. Lugn, vi har de bästa tipsen för dig


Tycker du att det är svårt att hitta den perfekta presenten till din pojkvän? Du är inte ensam! Här är 15 riktiga pangpresenter, som hjälper dig att klara det här galant. Vilken passar din älskling?

Mini Fridge

Till skillnad från ett vanligt kylskåp så är den här minikylen lätt och smidig. Den kan även förvandlas till ett värmeskåp genom ett knapptryck. Här finns det att köpa, en perfekt present till honom.

Ihopfällbar liten drönare

Ge bort en liten drönare som smidigt kan fällas ihop, men som filmar allt du vill. Här finns den att köpa för endast 499 kronor.

VR-Glasögon

Med denna och en helt vanlig smartphone går det snabbt att besöka en annan värld. De finns att köpa här för 299 kronor. Han kommer älska dessa.

Mössa med lampa i pannan

Är din pojkvän en händig man är detta den perfekta presenten. En mössa med lampa i pannan! Den finns här för 219 kronor.

Hot Dog Maker

Den grillar fyra korvar och fyra bröd till perfektion varje gång. Han kommer garanterat att älska den. Här finns den att köpa nedsatt 50 procent.

Brygg din egen öl

I denna får du allt som behövs för att brygga egen öl och det tar endast 7 dagar. Här finns kitet att köpa för endast 365 kronor. Välj mellan Lager och Indian Pale Ale. 

Massageroller

Ge bort en massageroller, denna har fått sjukt bra betyg. Fyll upp den med olja och ha en mysig stund tillsammans. Den blir din här för 149 kronor.

Beardmaster

Få saker är så snygga som ett välvårdat skägg. Och få saker är så osnygga och svårstädade som ditt badrum efter du ägnat dig åt skäggvård. Ge bort ett magiskt skynke, så både skägget och badrummet blir snyggt. Här finns det för 199 kronor.

Skäggolja

Skäm bort din pojkvän med en hel ask fylld av lyxig skäggolja. Med dofter som svart kaffe, regnskog och spanska apelsiner – allt annat än den där tråkiga standard-after shaven alltså! Läs mer om alla dofter och köp den här.

Gör egna glassrullar

Glassmeten plattas ut och rullas ihop med redskapen som medföljer, samt recept och instruktioner. Hur magiskt ser det inte ut? Hela denna finns att köpa här för endast 349 kronor.

Appstyrt Vibratorägg

Perfekt om ni har ett distansförhållande, låt din partner skicka njutningar via detta appstyrda vibratorägg. Här finns det att köpa.

Popcornmaskin som på bio

Förutom att denna är sjukt snygg i retro-stil poppar den även magiska bio-popcorn. Den blir din här för 599 kronor.

Sous Vide-Maskin

Sous vide innebär helt enkelt att maten tillagas ”under vakuum” i vatten som håller en jämn temperatur under lång tid. Låt din pojkvän få känna sig som en äkta kock. Den finns att köpa här!

Här kan du spana in fler härliga presenter som din pojkvän kommer älska!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.