Lördag 25 Sep
Stockholm
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

8 tips för en oförglömlig fest – så ordnar du den

Det är alltid kul med fest, men vissa är extra roliga och mer minnesvärda än andra. Lite roliga inköp kan göra större skillnad än man tror.

Läs mer

Börjar du tröttna på att alla fester är likadana hela tiden ? Det kanske inte är lika roligt som det var förr längre? Tur att det finns saker för att ge festerna den där extra kryddan! Med dessa prylar blir det fester du sent kommer att glömma.

1. Heliumballonger – 40 ballonger ingår

Det kanske är lite barnsligt, men det är inget snack om att heliumballonger kommer att bli en riktig hit på festen. Med får du 252 liter helium som räcker till 30 ballonger. Och det ingår dessutom hela 40 ballonger.

Heliumballonger, Teknikmagasinet

De finns på teknikmagasinet för 449 kronor. Här kommer du direkt till butiken.

2. En pinata – Uppfyll dina drömmar om att få slå sönder en äkta pinata

Med en pinata får du garanterat ett oförglömligt minne. Något för nästa fest eller kanske något att överraska dina kompis på födelsedagen med? Pinatan fylls med godis och sen är det bara att gå lös för att få ut det.

Pinata, Teknikmagasinet

Pinatan köps på här för 179 kronor.

3. Drickroulette – roligt spel som fungerar utmärkt på fest¨

Här får du hitta på dina egna regler, det är kanske bäst att anpassa dem så att det inte blir allt för mycket drickande. Med det här spelet får du garanterat en oförglömlig kväll. Det kostar dessutom inte mer än 169 kronor.

Pinata, Teknikmagasinet

Du kan skaffa spelet på Teknikmagasinet.

4. De klassiska svävande lyktorna

Svävande lyktor har vi väl alla sett någon gång, men få av oss har testat dem på riktigt. Nu har du din chans. I förpackningen medföljer 10 stycken och de är både brandsäkra och nedbrytbara.

Lyktor, Teknikmagasinet

Du hittar lyktorna på Teknikmagasinet för 199 kronor.

5. Hemmabryggt öl – finns det något häftigare att bjuda på?

Att få bjuda på hemmagjort öl är väl riktigt häftigt? Det enda du måste ha är den här maskinen, lite ingredienser och framförhållning. Det tar cirka två veckor att brygga ölet och du får tio liter per sats. Helt klart värt att kika närmare på!

Ölbryggare, Teknikmagasinet

Här hittar du ölbryggaren.

6. Shakerset – nu kan du bjuda på roligare drinkar

Önskar du kunna bjuda på riktigt häftiga drinkar till dina vänner? Här är ett shakerset i rostfritt stål där shaker, drinksil, mätglas, cocktailsked samt tång medföljer. Helt enkelt bara drickan som fattas. Shakersetet kostar bara 200 kronor och är även en utmärkt födelsedagspresent.

Shakerset, Teknikmagasinet

Köp ditt shakerset här.

7. Blinkande shotglas – blinkar vid kontakt med vätska

Det blir inte så mycket häftigare än så här. Shotglas som blinkar! De kostar endast 90 kronor och då får du tre stycken. Även detta är en utmärkt present. Passa på att köpa innan alla har dem!

Shotglas, Teknikmagasinet

Här hittar du de blinkande shotglasen.

8. Dryckesbehållare som fästes på ryggen

Det blir nog inte så mycket mer legendariskt en detta. Den här dryckesbehållaren fäster du på ryggen, och med två separata tappkranar kan du fylla på allas glas. Den har två tankar så du kan exempelvis ha tre liter cider i den ena och tre liter öl i den andra. Den blir din för 200 kronor.

Dryckesbehållare, Teknikmagasinet

Skaffa dryckesbehållaren här.

Det här kanske smartaste prylen någonsin: en kombinerad köksvåg och köksmått. Kolla in den här. Och dessutom vet vi exakt vad du behöver för att göra pendlandet 100 gånger roligare. Läs vår guide!

Håller du med?
Tack för din röst!