Bästa sportspelen till din konsol – vilka gör din höst perfekt?

Här är roligaste sportspelen till din konsol, oavsett om du har en Xbox One eller Playstation 4. Varför kuta runt när du kan sporta från soffan?


Sommaren är snart över och det är dags att vara mer inomhus, på både gott och ont. Och när det blir ruskigt ute, är det såklart dags att börja sporta inomhus. Och då talar vi såklart inte innebandy eller nåt sånt svettigt, utan ett riktigt bra sportspel. Så om du har konsolen, så har vi sportspelen du inte får missa.

FIFA 17 – Fotbollsklassikern för både Playstation 4 och Xbox One

Fifa 17, Prisjakt

FIFA 17 är det självklara spelet för alla fotbollsnördar. Spelet kommer utan tvekan bli en av höstens storsäljare, och förbokar du spelet nu får du några extra förbokningsbonusar till spelläget Ultimate Team. Nytt för i år är en ny grafikmotor för en mycket bättre grafisk upplevelse samt ett storymode där du får spela med Alex Hunter, en 17-årig talang. Spelet släpps i september.

Här är en lista på de bästa priserna på FIFA 17 från Prisjakt.


Forza Motorsport 6 – Xbox One

Forza Motorsport 6, Prisjakt

Världens kanske populäraste racingspel har kommit till Xbox One. Nytt i version 6 är att du kan köra i regn och även köra nattracing. Spelet innehåller 450 bilar, vilket är mer än dubbelt så mycket som i Forza Motorsport 5. Är du fascinerad av motorsport eller bilar kommer du garanterat älska att ratta sportbilar runt de hela 28 banorna.

Hitta bästa priset på Forza Motorsport 6 på Prisjakt.

NHL 17 – Playstation 4 och Xbox One

NHL 17, Prisjakt

Gillar du ishockey mer än fotboll? Tur att EA Sports inte bara gör fotbollsspel. NHL 17 är precis som FIFA 17 en given storsäljare, den är numera helt exklusive på Playstation 4 och Xbox One och levererar en enastående grafik. Spelet släpps i september.

Prisjakt har bästa priset på NHL 17.

Forza Horizon 3 – Xbox One

Forza Horizon 3, Prisjakt

Redan spelat ut Forza Motorsport 6? Inga problem, ett nytt Forzaspel är på gång och släpps i september. Spelet utspelar sig i ett öppet landskap i Australien och innehåller över 350 olika bilar. Alla bilar är otroligt genomarbetade och har fullständiga förarvyer och fungerande ljus och vindrutetorkare, allt designat in i minsta detalj. Är du redo att ratta racingbilar i Australiens underbara landskap?

Här är listan på de bästa priserna från Prisjakt.

Dags för ny mobil? Läs då vår guide till Samsungs nya flaggskepp: Note 7. En annan viktig investering är en ny laptop. Här är en bra guide, så att du hittar rätt dator för dig.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!