- Foto: Pixabay

Stressad på jobbet? Nu kan du ge dig själv världens bästa massage

Med rätt massageprylar blir en vanlig trist kväll i soffan något mycket lyxigare. Och finns det något bättre sätt att stressa av?


Alla gillar väl massage? Men ibland har man varken tid, ork eller möjlighet att få massage av någon annan. Bara lugn: Vi har lösningen för dig! Med rätt prylar så kan du ge dig själv världens bästa massage.

En fotmassör – perfekt för bekvämt TV-tittande

Fotmassage, Teknikmagasinet

Den här fotmassören drivs av el, och den elen skickas rätt in i dina fötter. Det ger en skön känsla men i början kan det vara lite läskigt. Men det är verkligen värt det!

Med fotmassören höjs även blodcirkulationen i fötterna eftersom elektriciteten får fotmusklerna att spänna sig. Resultatet blir lindring av värk och ömhet och helt enkelt mer välmående fötter. I paketet ingår även en fjärrkontroll.

Fotmassören hittas här på Teknikmagasinet.

Orgasmatron – storsäljaren som är svår att motstå

Orgasmatron, Teknikmagasinet

Du har säkert någon gång testat orgasmatron, en av de simplaste men skönaste massagehjälpmedlen som finns. Den är uppbyggd av flera stålspröt som dras mot din hårbotten. Den är också väldigt liten så att du lätt kan bära med dig den.

Orgasmatron kostar 50 spänn på Teknikmagasinet.

Den klassiska spikmattan – fortfarande lika skön

Spikmatta, Prisjakt

2009 blev spikmattan årets julklapp och plötsligt var den nästan omåttligt populär. Numera snackas det inte lika mycket om den, men faktum är att den fortfarande är lika skön att ligga på. Det sägs även att den ger dig mer energi, utlöser lyckohormoner, löser upp spänningar och får dig att känna dig mer utvilad. Allt detta genom att de små 6528 piggarna ökar blodcirkulationen.

Jämför priser på spikmattor här.

Massagekudde – masserar hela dig

Massagekudde, Teknikmagasinet

Den här massagekudden har två inbyggda så kallade shiatsu-huvuden som knådar dig. Den kopplas enkelt in i närmaste eluttag och sen är det bara att njuta. Perfekt om du är lite stel någonstans. Den går även att montera på en stol tack vare ett resårband på baksidan.

Massagekudden köper du för fyrahundra kronor på Teknikmagasinet.

Orgasmatron Body– nu även för resten av kroppen

Orgasmatron Body, Teknikmagasinet

Du kanske redan testat nummer två i listan, huvudkliaren Orgasmatron? Nu finns även en liknande modell, men för hela kroppen. Skillnaden är att på denna sitter spröten placerade i två rader i stället för en cirkel. Fungerar även perfekt som present.

Köp Orgasmatron Body på Teknikmagasinet.

Gör om ditt hem till ett riktigt Hogwarts, med massor av Harry Potter-prylar. Ha sen höstens mysigaste mysstunder med din älskling i ditt underbara sagohem.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.