Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Fyra saker som hjälper dig komma igång med träningen i höst

- 09/09/2016, 10:46

Är det dags att ta tag i träningen igen? Då är de här prylarna bra för dig.

Dags att komma igång med träningen? Här är fyra prylar som hjälper dig.

Efter en härlig sommar är det dags att komma tillbaka till gamla vanor. Beach 2016 må vara över, men träning är alltid roligt och det är dags att satsa mot nya mål. Ännu lättare blir det att motivera sig med rätt prylar i träningsväskan.

Fitbit – varje dag, även när du inte tränar

Ett Fitbit är ett snyggt armband som mäter dina steg, din distans och sömn. Fitbit Alta sparar hela dygnets aktiviteter och skickar informationen till dig helt automatiskt, oavsett om du befinner dig på jobbet eller har ett tufft träningspass.


Dessutom säger armbandet till när det är dags för dig att röra lite på dig.

Armbandet finns att köpa hos Coolstuff för 1399 kronor.

Nya skor gör underverk

Det är viktigt att byta ut skorna regelbundet när man tränar. Gummit i skor kan bli gammalt och ju nyare skor – desto bättre stöd.


Modellen UA Micro G Limitless TR 2 finns både för män och kvinnor, i svart och vitt.

Skorna finns hos Gymgrossisten för strax under tusen kronor.

The Dash – hörlurar du till och med kan simma med

Det finns nog inget mer irriterande än när sladdarna till hörlurarna är i vägen när man tränar. The Dashs hörlurar är inte bara trådlösa utan även vattentäta – så du kan även ha dem i badhuset.


Det som är unikt med just dessa hörlurarna (och som också gör dem prisvärda) är att de inte bara sparar musiken i sitt eget minne, så att du kan lämna mobilen hemma, utan även fungerar som ett aktivitetsband. De mäter både puls, steg och träningstid.

The Dash finns på Coolstuff och kostar 2990 kronor.

Inspiration, motivation och proteiner

Det finns tre saker som är grunden för bra träningsresultat: Inspiration för att hitta nya träningsformer, motivation för att fortsätta och proteiner för att bli stark.

Med Charlotte Perellis kickstartpaket får du hela paketet. Den motiverande boken "Kickstart: i form på 4 veckor", en shaker och givetvis proteinpulver. Välj mellan smakerna choklad, jordgubb och kaffe latte.


Charlotte Perellis startpaket finns på Gymgrossisten för 399 kronor.

För sjuk för att träna? Här är tipsen som tar dig igenom din förkylning. Och när man tränat får man äta tårta! Här är allt du behöver för att bli en riktig bakmästare.

Nyheter24