25 prylar som blir bästa julklapparna till din pappa

Vet du inte vad pappa ska få i julklapp? Lugn! Här är de bästa presenttipsen.


Det lackar mot jul, och en av de svåraste julklapparna att hitta är den till pappa. Men bara lugn: här kommer 25 riktigt bra julklappstips. Vad sägs om något för deras hobby eller något som hjälper dem att luta sig tillbaka och bara njuta?

Vi har listat alla prylar som garanterar att din pappa får en riktigt god jul.

Magnogrip


Ta den här otroligt smarta uppfinningen till exempel. Magnogrip är ett magnetiskt armband, perfekt när man renoverar eller snickrar. Skruvar, spikar och muttrar fäster sig direkt och din pappa slipper lägga tid på att leta efter småspik som ramlat ner från stegen.

Magnogrip kan köpas här för 179 och just nu kan du köpa två för tre.

Powerbank – både för mobil och bil


Det finns nog inget så irriterande som när batteriet i mobilen och ännu värre - bilen - tar slut. Men bespara pappsen all stress och frustration med den här powerbanken – för den kan ladda allt. Din pappa behöver inte vara en bilexpert och man slipper vara hjälplös när ingen kan komma till undsättning.

Jumpstarters Powerbank kan ladda i princip allt från surfplattor till bilar och kan köpas här för 995 kronor.

Beard Bib – håller pappa ren och snygg


Det finns inget så snyggt som ett välvårdat skägg. Men ännu snyggare blir det väl ändå när personen som rakar sig håller rent efter sig?

Med manteln från Beard Bib hindrar man att håret landar i handfatet och gör att man helt enkelt behöver städa (och kanske tjata?) mindre.

Beard Bib finns i både svart och vitt och kan köpas här.

Riktigt goda verktyg


Din far kanske gillar att arbeta men någon gång måste det ju också finnas tid för att luta sig tillbaka och ja, inte jobba lika hårt? Med de här smarriga verktygen som egentligen består av choklad, kommer han verkligen finna en anledning att njuta av det goda.

Chokladen kan köpas här för 169 kronor.

Den klassiska klädvikaren


Man ska aldrig underskatta hjälp, även om det inte utförs av en annan människa. Den här klädvikaren gör det både roligare och effektivare att vika kläder. Det krävs bara ett vik till höger, ett vik till vänster och sedan ett vik underifrån. Sedan ligger pappas skjortor, pikéer och t-shirts snyggt i hyllan. Och han kan göra det helt på egen hand.

Köp klädvikaren här för enbart 99 kronor.

VR Box Headset med fjärrkontroll


Om din pappa är lite av en tekniknörd har han säkerligen redan kollat in en massa VR-prylar, men kanske inte vågat köpa en ännu? Troligtvis.

Med VR kan man nämligen uppleva en aningen mycket ballare verklighet än vi lever i nu. Typ dyka ner i havet, åka bergochdalbanor och flyga omkring med jaktplan fastän du bara står i ditt vardagsrum. Hur coolt är inte det?

Med det här headsetet slipper man köpa en konsol, utan lägger bara in sin telefon och kan styra allt med en fjärrkontroll.

Du kan köpa headsetet här.

Med den här saken kommer han garanterat hitta sina nycklar


Brukar din pappa leta efter nycklar i vad som känns som en evighet? Om ja, då är det kanske dags att hjälpa honom på traven lite.

Men TrackR Bravo kan man med hjälp av bluetooth göra sina prylar spårbara. Via en app kan du göra så att de borttappade prylarna börjar pipa – så att du lätt hittar dem igen.

Den smarta prylen funkar även åt andra hållet. Tappar man bort telefonen kan man bara klicka på TrackR så börjar även telefonen låta. Väldigt smidigt, eller hur?

Köp den här!

Få kall öl direkt från marken


Det kanske låter lite för bra för att vara sant – att man kan plocka kall öl från marken. Men ingenting är omöjligt och särskilt inte med Cool-Well. Gräv bara ett hål i marken och sänk ner ölen i behållaren! Ta-da!

Behållaren rymmer 24 brukar och en vinflaska och kan köpas här.

Skanna in gamla bilder


Allt blir digitaliserat – men det innebär att äldre generationer inte har lika lätt tillgång till sina minnen som någon som växte upp med smartphones har.

Med den här kan far din föreviga sina ungdomsbilder och du kan se till att alla roliga frisyrer bevaras för alltid.

Köp Vooni negtiv- och diabildscanner för 995 kronor här.

Ge en dos kärlek

Vem vill inte ha en dos kärlek ibland? Alla – givetvis.

Visa din pappa att du verkligen uppskattar honom genom att skriva fina meddelanden i dessa "pillren". Det kommer garanterat göra hans dag!

Kärlekspillren kan köpas för endast 79 kronor här.

Håll koll på alla slipsar


Slipsen är något av den viktigaste accessoaren. Men hur ska man hålla koll på alla?

Med den här kan man ha koll på hela 30 slipsar. Hugogates slipshängare är elektronisk och gör det enkelt att välja vilken man ska ta på sig för dagen.

Köp den supersmidiga hängaren här.

Håll rakbladet rent och vasst


Din pappa har säkert fått en rakhyvel i födelsedagspresent, julklapp, fars dag-present... men man behöver faktiskt inte köpa nya rakblad så ofta.

De blir nämligen inte egentligen slöa – de är bara fulla av mikroskopiska rester av hår och hud. Med Razorpit Rakblandsrengörare kan man rengöra rakhyvlarna istället för att byta rakblad så ofta – och håller allt "äckelpäckel" borta.

Rakbladsrengöraren kostar bara 199 och kan köpas här.

Öppna flaskan var som helst


Vi har tipsat om hur man kan plocka kall öl från marken – men hur irriterande är det inte när man inte hittar en öppnare? Och nej, att öppna flaskor med munnen får man inte göra.

Hur som helst har du kanske någon gång suttit på en toalett på ett hotell och tänkt "smidigt!" när du har sett den där öppnaren på väggen? Starr Wall Bottle Opener kan skruvas fast i princip var som helst. På toaletten, i källaren, garaget – till och med på gitarren.

Den kostar 99 kronor och kan köpas här.

En funktionell filt


Eftersom det är fars dag under vinterhalvåret kanske det passar att ge sin pappa lite extra värme? Med den här filten blir kan man kura ihop sig – men måste för den delen inte släppa paddan, datorn eller fjärrkontrollen. Smidigt!

Snug Rug Deluxe finns i flera färger och kan köpas här för 349 kronor.

Det perfekta minikylskåpet på båten


Det här minikylskåpet är bra till mycket – inte bara att kyla ner dryck och matvaror.

Med ett enkelt knapptryck blir det ett värmeskåp, perfekt för att värma frysta bullar när man är ute med båten. Eller varför inte förvara lite kall dricka i garaget? Egentligen är det bara fantasin som sätter gränser.

Köp kylskåpet för 599 kronor här.

Håll koll på motion och sömn


Ge din pappa en liten spark i rumpan med det här träningsarmbandet från Fitbit.

Fitbit Flex 2 är vattentåligt och mäter distans, steg och sömn – perfekt för att hålla koll på ens vardagsmotion.

Köp armbandet här.

Lyssna på musik när du sover


Finns det någon i familjen som snarkar? Om ja, så är troligtvis ett botemedel högt efterlängtat.

Det här är förvisso kanske inte just det – men det kommer minst sagt göra ens sömn lite roligare. SleepPhones är nämligen ett pannband med inbyggda hörlurar – så att man kan utesluta störande ljud. Visst låter det underbart?

SleepPhones kostar 349 kronor och kan köpas här.

Lukta som Beckham


Beckham har allt. Talang, karriär och stil. Men framför allt har han goda parfymer – och vem vill inte lukta som sin favoritfotbollsspelare?

David Beckhams parfym Aqua Classic EDT är en träig och aromatisk doft som passar för alla tillfällen. Den kan du köpa här – för endast 270 kronor.

Parfymen Classic EDT är en riktig klassiker för män med stil och självsäkerhet. Den har en frisk citruston med inslag av gin och tonic och lime, som ger en bra balans mellan maskulinitet och klassisk elegans. Parfymen kan köpas här för 255 kronor.

Från amatör till mästerkock


Det här knivsetet består av 15 delar och innehåller allt du kan tänkas behöva i köket. Om din pappa gillar att laga mat kommer detta säkerligen få hans hjärta att brinna – och han kommer säkerligen ägna mer tid i köket.

Knivbladen är tillverkade i högkolhaltigt rostfritt stål som gör att knivarna håller sig vassa längre.

Knivsetet är just nu på rea så passa på att köpa det här.

Fånga semestern med en actionkamera


Om din pappa råkar vara både tekniknörd och fotofantast kommer det här ge honom gåshud.

GoPros nya actionkamera filmar 30 bilder i sekunden, är vattentät ner till tio meter och har inbyggt stöd för WiFi och Bluetooth. Dessutom kan man styra kameran med röstkommando och redigera direkt i kameran.

Eftersom kameran kan fästas på cyklar, skateboards, surfboards, kroppen och vara under vatten ger det en nya, unika vinklar från familjesemestern. Perfekt om ni ska resa i jul.

Köp kameran för 4 290 kronor här.

Mobilfodral och plånbok i ett


Ett riktigt fint mobilfodral med plats för kontokort är vår tids plånböcker. Så varför inte satsa på något med lite mer kvalitet och bra funktioner?

Fodralet är gjort av äkta läder med ett magnetiskt skal för telefonen som gör det enkelt att separera plånbok och mobil. På insidan finns plats för tre kort samt ett fack för sedlar och kvitton.

Köp fodralet här för 479 kronor.

Ge bort ett riktigt bra spelkit


... med ett Playstation 4 med några spel! Det finns väl ändå inget roligare än att få leka av sig då och då och vad är bättre än att spela spel?

I höst kom två storfavoriter tillbaka – Battlefield och FIFA.

I Battlefield 1 får man uppleva episka strider – allt från intensiva gatustrider i Frankrike, beväpnade befästningar i italienska alperna och hårda strider i den arabiska öknen.

Köp Battlefield 1 för 599 kronor här.

Världens största fotbollsspel släppte FIFA 17 Ultimate Team tidigare i år. Bygg lag med världens bästa spelare, gör karriär, spela med ditt drömlag och vinn mot dina vänner.

FIFA kostar 575 kronor och kan köpas här.

Spelen är anpassade efter Playstation 4 som du kan köpa här för 3 490 kronor.

Om din pappa föredrar mode, groomingprodukter eller varför inte de klassiska kalsongerna, så kan du ta det lugnt. Här är vår lista med 50 helt fantastiska presenter till din pappa.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.