Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Nu kan du köpa heta lurarna från Marshall med 30 procent rabatt

1 av 1

Prisjakt

Shopping | 19/11/2016 11:25

Riktigt bra hörlurar är en sån där investering som verkligen gör skillnad. Här kan du fynda ett par från Marshall.

sDe ikoniska hörlurarna från Marshall är klassiska av en anledning. De är helt enkelt hur bra som helst och dessutom riktigt snygga. Nu är de dessutom trådlösa!

Billiga hörlurar

De trådlösa lurarna – som går under namnet Marshall Major 2 – har över trettio timmars batteritid och de låter dig strömma ljud via bluetooth. Dessutom finns smarta detaljer som inbyggd mikrofon för att ta emot mobilsamtal. Lurarna släpptes tidigare i våras och har fått höga betyg i många tester. De rockar helt enkelt!

De kostar en slant, men ett par butiker har de under tusenlappenhela femhundralappen billigare än på vissa kedjor.

Ett annat alternativ är den tidigare versionen, som har sladd, Marshall Major. Just nu går de att köpa för 499 istället för 999 kronor. Ett riktigt kap!

Här hitta du bästa pris på Marshall Major och Marshall Major 2.

Några andra episka lurar är Apple Airpods. Hitta bästa priset på dem här. Eller spana in våra bästa julklappstips till flickvännen.

Detta är en kommersiell artikel. Det innebär att ämnet, produkterna och innehållet är valt och skrivet av en av våra shoppingredaktörer, men att den innehåller adlinks via en eller flera av våra partners.


Trendar