Slipp att brottas med alla andra julstressade människor, och fixa alla julklappar hemifrån. Det är inte för sent än, men du bör skynda på lite!
Slipp att brottas med alla andra julstressade människor, och fixa alla julklappar hemifrån. Det är inte för sent än, men du bör skynda på lite!

10 julklappar som det inte är för sent att köpa online

Är du lite för sent ute? I år igen? Känns det som att enda lösningen är att trängas ute i julhandeln? Bara lugn, du hinner fortfarande shoppa hemifrån!


Julen är ju fridens högtid, men det kan bli VÄLDIGT stressat innan. Allra mest stressigt är julklappsshoppingen, särskilt om du ska trängas med tusentals andra snudd på hysteriska människor i affärerna.

Handla online är såklart mycket lugnare, men du kanske tror att det är för sent. Du är kanske lite ute i senaste laget, men det finns faktiskt massor med klappar du fortfarande kan köpa, och få, innan julafton. Här är de tio bästa.

1. Ett Playstation

En spelkonsol är en riktigt fin julklapp, som kommer att göra vem som helst superglad. Ett Playstation 4 är dessutom kanske den allra bästa konsol som finns.


Ge bort dagar, veckor, månader och år av underhållning med konsolen som du hittar här.

2. En iPhone 7

Hårda klappar är de flestas favvo-paket, och det är inte för sent att uppfylla någons drömmar om det ultimata hårda paketet: En ny iPhone!


Du är kanske ute i sista sekunden, men beställ innan torsdag för att få den i tid. Gör en prisjämförelse, och hitta bästa priset på telefonen här.

3. Lego-setet som kommer göra dig till den mest älskade någonsin

Det här meccanolegot är det fetaste du, eller lego-älskaren som ska få det, någonsin sett. Rätt dyrt, förvisso, men så värt.


Skynda att shoppa paketet här.

4. Prisvärda, men superbra, hörlurar

Plattan från UrbanEars är ett par riktigt bra lurar, som dessutom inte kostar en förmögenhet. De finns i massor av färger, så du kan hitta den som passar mottagaren extra bra.


Se alla färger på lurarna här.

5. En riktigt bra högtalare

Om den du ska köpa julklappar till är något av en ljudnörd är den här högtalaren från Harman det bästa av två världar: Den har, såklart, riktigt bra ljud och är dessutom väldigt snygg att titta på.


Högtalaren finns i flera färger, och du hittar den här.

6. Ett gamingheadset

Alla gamers behöver ett bra headset. Bra ljud kan betyda skillnaden mellan en drömrunda och en som gör att du vill kasta ut datorn genom fönstret, och en bra mic behövs för att hålla alla lagmedlemmar glada.


Köp expernernas favorit från Steel Series här.

Har du en gamer i julklappslistan? Kolla in de bästa julklapparna till gamern här.

7. Ett par skidor

Är det skidsemester som gäller i år? Då är ju den perfekta julklappen ett par skidor.


De här från Völkl är ganska lyxiga, men det finns väldigt många fler att välja på. Hitta det par som passar dig här, men se till att de levererar innan julafton.

8. Ett sällskapsspel

Julen är en perfekt tidpunkt för att samlas och spela ett roligt spel ihop. Men om spelet är för svårt eller helt enkelt inte kul, så kan spelstunden snabbt bli allt annat än trevlig.

Se alltså till att välja ett bra spel, till exempel "Med andra ord", som är lätt att lära sig och väldigt skrattframkallande.


Spelet, som du kan hitta här, kan ha 4-8 deltagare eller så kan ni spela i lag.

9. Parfym

En god doft är en alltid uppskattad gåva, och dessutom en perfekt sak att köpa online. Om du inte har någon egen favorit som du tror skulle passa kan vi rekommendera La Vie est Belle från Lancome till henne och The Scent från Hugo Boss till honom.


Lancome / Hugo Boss

10. En drönare

Om du aldrig har flugit med en drönare är det verkligen dags nu! Drönare finns i massor av storlekar och prisklasser, men den här lilla godingen från Hubsan är kanske den allra roligaste.


Om du beställer innan den 22/12 för att hinna få den i tid att lägga under granen.

Se drönaren här.

Där har du dem: Tio riktigt bra tips som du inte behöver stressa runt för att få i tid. Så ta det lugnt, häll upp ett glas julmust till, och fixa alla julklappar hemifrån.

Vi önskar dig en riktigt God, och fridfull, Jul!

Om du ändå vill ha fler tips har vi allt du behöver. Kolla exempelvis presenter till din partner, till din mamma, till ditt barn (eller barnsliga vän) och, varför inte, en hel hög saker du vill ha bara för att de är rosa.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Börjar du bli stressad?
Tack för din röst!