Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

Jobbångest? Här är prylarna som lindrar

Tillbaks på jobbet? Här är sakerna som gör det det lättare att komma över att jullovet är slut.

Känns det som att julen gick för fort? Deppa inte ihop över att det är dags att börja om med vardagslivet, utan se till att vardagen blir riktigt grym. Här är fem tips som hjälper dig att nå dit.

1. Skaffa en bättre väckarklocka

En ny väckarklocka kanske snarare låter som tortyr än som något som kommer att göra det lättare att ledigheten är slut. Men är faktiskt skillnad på klockor och klockor, och vilken du ska ha beror på din personlighet.


Lego Darth Vader-klocka / Wake Up Light / Snygg retroklocka

Om du vill vårda din inre nörd kommer en klocka i Star Wars-lego att få dig att vakna med ett leende. För ett mer stilla uppvaknande är en klocka som väcker dig med hjälp av att simulera solljus det bästa du någonsin köpt, och om du tycker att utseendet räknas ska du såklart ha en väldigt snygg klocka.

2. Ät lite vitaminer och mineraler

Om du känner dig lite sliten nu kanske du behöver en liten hälsoboost. Ett sätt är ju att vara lite mer noga med att äta sin spenat, men det kan även vara skönt att få i sig nyttigheterna som tillskott.


Magnesium / Blutsaft / Vitamin D

Magnesium kan hjälpa till att minska trötthet, och hjälper dessutom till att hålla muskler och nervsystem i toppform. För lite järn kan även det göra dig alldeles blek och trött. Blutsaft är en vegetabiliskt järntillskott som dessutom innehåller annat smått och gott som exempelvis B12. Slutligen, och kanske viktigast av allt, är vitamin D ofta en bra idé nu på vintern.

Om du känner dig väldigt trött bör du dock kolla med en läkare innan du börjar ta för många tillskott.

3. Unna dig själv bättre kaffe

Starta dina mornar på bästa sätt och drick en kopp kaffe som verkligen är gott. Vi är många som tycker att en espressomaskin slår en gammal kaffebryggare med hästlängder.


NesCafé Piccolo / Espressomaskin med mjölkskummare / Nespresso Pixie

Det finns i många olika prisklasser, från ganska billig till lite finare modeller.

4. Bli lite extra snygg

Om det känns lite tungt att gå tillbaka till vardagen kan det kännas bra att fixa till sig lite extra. En god doft, lite roligt läppstift eller att ge lite extra kärlek till sitt hår kan göra all skillnad i världen.


Glam Glow ansiktsmask / Läppstift från Nyx / Parfym från Clean

Och detsamma gäller definitivt för killar. Lägg lite extra tid på hur du ser ut, så kommer vardagen att kännas mycket uthärdligare.


Parfym från YSL / Pomada, för riktigt bra hår / Lyxigt ansiktserum

5. Gör pendlingstiden trevligare

Det är kanske inte jättekul att ta bussen eller tåget på morgonen, men pendlandet kan faktiskt bli trevligt om du bara skapar rätt förutsättningar.


Termosmugg / Hörlurar från Bose / Härlig ullhalsduk

Ta med ditt eget kaffe i en termosmugg. Det är både godare och mycket mer ekonomiskt. Stäng sedan ute allt sorl med ett par bra hörlurar. Lyssna på musik eller på en riktigt bra podd, så kommer tiden att gå mycket fortare. Slutligen, och kanske viktigast av allt, bör du ha en riktigt stor och mysig halsduk med dig. Perfekt om det är lite kyligt, och även för att skapa lite avskildhet så att pendlartiden kan användas för att ta en liten tupplur.

Julen är kanske slut, och det är lite trist att behöva återgå till vardagen. Men, handen på hjärtat, visst är det lite skönt också?

Nu summerar vi 2016, och de här var sakerna som svenskarna var allra mest sugna på att köpa under året. Har du köpt något på listan?

Detta är en kommersiell artikel. Det innebär att ämnet och innehållet är valt och skrivet av en av våra shoppingredaktörer, men att den innehåller adlinks via en eller flera av våra partners.

Har du haft en bra jul?