Hitta den perfekta presenten till flickvännen. Vi hjälper dig hitta prylarna din tjej kommer älska. En lyxig klocka eller en fin parfym.
Hitta den perfekta presenten till flickvännen. Vi hjälper dig hitta prylarna din tjej kommer älska. En lyxig klocka eller en fin parfym. - Foto: Foto: Roman Samborskyi/Shutterstock.com

16 presenter till flickvännen – som visar hur speciell hon är

Om du har världens bästa flickvän, så måste du ju såklart ge henne en perfekt present som visar din uppskattning! Nedan listar vi våra bästa presenttips.


Passa på att ge din flickvän något riktigt fint. Till födelsedagen, som sommarpresent eller bara för att hon är så himla underbar.

Presenttips: Weekend på hotell

Ta med flickvännen på en romantisk weekend. Ät en minnesvärd middag och vakna upp till en god hotellfrukost. Den perfekta romantiska presenten. Här kan du köpa hotellweekend som present!

Presenttips: Lyxig parfym från Paco Rabanne

Feminin och förförisk doft i en riktigt lyxig förpackning. Du hittar den på extrapris här!

Presenttips: Proffsigt contour-kit från NYX

Contouring är hur stort som helst, och en riktigt populär palett är denna från NYX. Om din flickvän gillar skönhet så är det här ett hett tips! Kitet kan du klicka hem här.

Presenttips: Nya sminkborstar

På tal om skönhet – om din tjej använder smink så kan vi lova att hon egentligen behöver nya sminkborstar. Det är en sån där typisk grej som hon inte unnar sig själv! 

Detta fina set med hela 12 olika bortsar är en riktig storsäljare - klicka hem det här.

Presenttips: Sköna underkläder i bomull

Då är dessa set från Calvin Klein ett bra tips. Med sitt kaxiga tryck är de en perfekt mix av sött och salt. Här hittar du trosan och här hittar du bh:n.

Presenttips: En riktigt snygg väska


Behöver din tjej en väska att bära alla sina skolböcker i, eller viktiga jobbsaker? Då är den här väskan från Day Et ett superhett pris. Klicka hem den här snygga väskan från LAUREN RALPH LAUREN.

Presenttips: Filorga Hydra Filler hudkräm

Unna din flickvän lite lyxig hudvård. Denna hudkräm från Filorga är omåttligt populär. Hudkrämen finns att köpa här med 25% rabatt här.

Presenttips: Slowcooker 6,5 liter


Är din flickvän duktig på matlagning? Då är den här slowcookern en grym present att få.Kostar endast 479 kronor hos Webhallen.

Presenttips: Lyxig handväska från ARKET

 Vi gillar den här väskan från ARKET. Passar både till vardags och fest! Här hittar du väskan.

Presenttips: Skäm bort henne lite extra med en iPhone 14

Om du har världens bästa flickvän så förtjänar hon kanske världens bästa mobil? En färgglad iPhone 14 är en riktigt extravagant present, som definitivt kommer att göra henne riktigt glad. Här hittar du den till grymt pris just nu.

Presenttips: En söt festklänning som får henne att glänsa ännu mer

Perfekt till festliga tillfällen! Här kan du köpa den.

Presenttips: Den eftertraktade locktången

Den omtalade locktången från GHD är en perfekt present om du verkligen vill unna din flickvän något extra! Kanske lite pricy men väl värt det, vi lovar! Du hittar den här för 1 899 kronor.

Vad ska man köpa i present till sin flickvän? 

Det är en vanlig fråga vi får och det är en svår fråga som nog bara du kan svara på. I denna lista har vi allt från teknik till träningskläder och alla tipsen är noga utvalda från oss på redaktionen. Om du inte hittar något i denna artikel så funkar alltid en resa eller en spaweekend. 

Nej, skämt åsido så handlar det såklart om att utgå från henne. Vad är hon intresserad av? Vad tycker hon om att göra när hon känner sig glad eller när hon känner sig stressad? Har hon uttryckt avsaknad av någon smart pryl i vardagen? Var lyhörd och lägg en extra tanke bakom presenten, då lovar vi att det blir succé!

Måste en present till flickvän vara dyr? 

Nej, det behöver den självklart inte vara. Men om du har möjlighet att undvara några extra hundralappar så tycker vi självklart att du kan göra det. Men det viktigaste är att hitta något till henne som som du tror hon kommer uppskatta. Det är viktigare än prislappen. 

Vad ska man köpa i julklapp till flickvännen?

Julen är ju ett tillfälle då man byter julklappar med sin partner. Kring julen finns det lite magi i luften och det är absolut en romantisk högtid. Vårt bästa tips på julklapp till flickvännen är därför ett smycke. Det är en romantisk gåva som hon dessutom kan bära året om och tänka tillbaka på er jul tillsammans. 

Välj ett smycke som speglar hennes personlighet och stil. Gillar hon allt som glittrar? Satsa på örhängen med många vackra stenar. Gillar hon smycken med en androgyn touch? Ja, då kan du satsa på en tjock halskedja eller en vacker klackring. 

Vad ska man ge i födelsedagspresent till flickvännen?

Födelsedagar kommer ju varje år och som partner kan det ibland kännas som om man tävlar mot sig själv för att varje år försöka toppa förra årets födelsedagspresent. Firar ni er första födelsedag tillsammans? Ja, då har du helt enkelt tillfälle att sätta ribban för ert förhållande. 

Vad kan man då ge henne i födelsedagspresent? Förutom tårta och sång är födelsedagen ett ypperligt tillfälle att ge henne något som hon (medvetet eller omedvetet) har hintat om. Har hon kanske sagt att hennes sneakers börjar bli slitna? Ge henne ett nytt tjusigt par. Eller har hon hintat om att hon skulle vilja lära sig baka? Då kan en kokbok med baktillbehör vara en bra present. Om hon inte hintat om något så är alla våra tips i listan ovan riktigt grymma idéer.

Vad ska man ge i Alla hjärtans dag-present till flickvännen?

Alla hjärtans dag är dagen då du verkligen ta ut svängarna och ge hennes någonting riktigt sexigt. Något som får henne att återupptäcka sin sensualitet – vi lovar, det är en present till dig också! Vackra underkläder är en populär present att ge till flickvännen på Alla hjärtans dag. Spännande massageoljor eller sexleksaker för par är ett annat hett tips. Vill du inte köra på det spåret? Då är blommor och choklad såklart ett säkert kort.

Bara för att hon finns där för dig-present

Hon är ju värd hela världen för allt hon gör för dig, eller hur? De allra bästa presenterna är de där små gåvorna i vardagen. Alltså de gåvorna som hon inte förväntar sig att få. Överraska med att köpa hem hennes favoritgodis när du står i matbutiken. Är du ute i naturen kan du plocka med dig en lite blombukett vilda blommor till henne. Frukost på sängen och massage är andra tips på hur du kan visa uppskattning i vardagen. Även om du ofta säger att du uppskattar henne och allt hon gör för dig, så är det dessa små gester i vardagen som förenar handlingar och ord. 

Läs även:

 21 sexiga presenter att ge din partner i julklapp!

 Menskoppar ligger i tiden

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

Rea
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Visst förtjänar din tjej en något extra?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.