12 grymma skönhetsdupes – köp och spara 2 264 kronor

Vem älskar inte smink? Men det behöver inte kosta skjortan! Här har vi samlat 12 dupes, som är minst lika bra som den populära lyxprodukten.


Att förnya sin sminksamling blir ofta dyrare än man tänkt. Och snabbt går det också. Tre produkter i varukorgen och du är uppe i alldeles för många hundralappar. Därför tipsar vi nu er om de bästa billiga alternativen till dina lyxprodukter! En "dupe" – ett billigare alternativ, som är precis lika bra som lyxprodukten.

Ögonbrynspenna: 74 kronor vs 166 kronor. NYX Microbrow Pencil istället för Anastasia Brow Wiz – spara nästan 100 kronor!

NYX är ett välkänt märke i sminkvärlden, och deras produkter är riktigt bra. Här har du en produkt som kommer göra dina ögonbryn on fleek.

Du hittar NYX Microbrow Pencil här.


2. Beautyblender: 74 kronor vs 134 kronor.
Real Techniques Miracle Complexion Sponge istället för BeautyBlender Original Sponge – spara 60 kronor!

BeautyBlender har varit en stor snackis länge, och många kopior har kommit och gått. Men Real Techniques Miracle Complexion Sponge är minst lika bra på så många sätt! Och billigare!

Du kan köpa den här.


3. Primer: 99 kronor vs 290 kronor.
ELF Studio Mineral Infused Face Primer istället för Smashbox Photo Finish Foundation Primer – spara nästan 200 kronor!

ELF har länge varit en av sminkvärldens billigaste alternativ – och riktigt bra kvalité har de också! Köp deras Mineral Face Primer och spara nästan 200 kronor!

Du hittar den här.


4. Ögonskuggsprimer: 99 kronor vs 125 kronor.
Milani Eyeshadow Primer istället för Urban Decay Eyeshadow Original Primer Potion – spara 26 kronor!

Milani blev som mest populärt när massa youtubers pratat om det i sina videor – och det är ett väldigt kvalitativt märke! Köp Milani Eyeshadow primer – och spara 26 kronor. Det kanske inte låter så mycket i prisskillnad, men det är definitivt värt det.

Köp den här.


5. Contour-kit: 186 kronor vs 487 kronor.
NYX Highlight & Contour Pro Palette istället för Anastasia The Original Contour Kit – spara 301 kronor!

NYX contour-palett är ett mycket billigare alternativ än Anastasias. Det är precis lika bra också! Men skynda dig att köpa det, för många har fått nys om att det är den perfekta dupen!

Fynda här för bara 186 kronor.


6. Ögonbryns-pomade: 59 kronor vs 186 kronor.
NYX Tame & Frame Brow Pomade istället för Anastasia Dipbrow Pomade – spara 127 kronor!

Många letar efter den perfekta dupen för Anastasias Dipbrow Pomade – och Nyx Tame & Frame Brow Pomade är den ni letat efter!

Köp den här.


7. Ögonskuggspalett: 69 kronor vs 505 kronor.
W7 Cosmetics In The Nude istället för Urban Decay Naked 3 – spara 436 kronor!

Naked-paletterna från Urban Decay har funnits i flera år – men det är först på senare år som alla sminkgalna uppmärksammat märket W7 som har sjukt lika paletter men till ett mycket billigare pris. Den perfekta dupen helt enkelt!

Köp W7 In The Nude-palett här!


8. Rouge: 49 kronor vs 305 kronor.
ELF Studio Blush istället för Nars Blush – spara nästan 300 kronor!

Rougerna från Nars har varit hypade och älskade länge – problemet är bara att de är dyra, och svåra att få tag på i Sverige. Men ELF's rouger har många dupes, och är dessutom grymt mycket billigare.

Köp en ELF Blush här.


9. Krämögonskugga: 78 kronor vs 175 kronor. Maybelline Color Tattoo 24H Cream Gel Shadow istället för MAC Cosmetics Pro Longwear Paint Pot Eye Shadow – spara nästan en hundralapp!

Vill du ha en bas mellan din primer och ögonskugga? Eller vill du helt enkelt ha en ögonskugga som håller länge? Ja, då är det här grejen för dig. Den är enklare än du tror att applicera!

Köp Maybelline Color Tattoo här.


10. Gel Eyeliner: 66 kronor vs 235 kronor. Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Liner istället för Bobbi Brown Long Wear Gel Eye Liner Pot – spara 169 kronor!

Eyeliner kan förändra en hel look – och såklart vill du ha en som håller hela natten. Och istället för att lägga flera hundralappar på ett dyrare alternativ, så kan du spara 169 kronor genom att bara köpa den grymma dupen från Maybelline. Den är faktiskt riktigt bra, och håller fantastiskt länge i alla väder.

Köp Maybelline Gel Eye Liner här.


11. Transparent puder: 89 kronor vs 399 kronor. NYX Studio Finishing Powder istället för Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder – du sparar alltså 310 kronor!

Köp NYX Studio Finishing Powder här.

PARFYM
Att dofta gott blir snabbt dyrt. Speciellt om du vill ha just den här parfymen. Därför tipsar vi nu er om en dupe, som är så mycket billigare.

1. Diesel Loverdose Tattoo istället för Yves Saint Laurent Black Opium – spara 199 kronor!

Black Opium har varit parfymen alla velat ha – men den blev snabbt slutsåld på många ställen, och blev därav svår att få tag på. Men nu har det hittats en parfym som är slående lik! De finns såklart i olika storlekar, men de vi visar här är båda 50 ml.

Köp Diesel Loverdose Tattoo här.

Du som gillar parfymer får inte missa de fem sexigaste herrparfymerna – du hittar dem här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Sminkar du dig?
Tack för din röst!