Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

10 snygga vårkappor – för dig som letar efter den perfekta kappan

Alla behöver en fin kappa – och varför inte uppdatera garderoben nu när våren kommer? Här är våra favoriter.

Skaffa den finaste kappan i vår.

Skaffa den finaste kappan i vår.

Med en klassisk kappa eller trenchcoat kan du se riktigt stilig och chic ut. Kappor passar till alla olika typer av looks. Oavsett om du vill se professionell, söt eller grymt cool ut. Allting handlar om hur du matchar dem!

1. Classic Wool Coat från NA-KD

Det är otroligt många som är på jakt efter den perfekta ljusgråa kappan – och här har du en stark kandidat för ett billigt pris.

Här hittar du den – för bara 799 kronor.

2. Side Slit Trenchcoat från NA-KD Trend

Kan det bli mer classy än en svart trenchcoat? Superenkelt att matcha med allting, och de höga slitsarna på sidorna är en snygg och unik detalj.

Du hittar den här – för 899 kronor.

3. Livia Coat från 2NDDAY

En grå kappa i ett lite tjockare material – den finns även i svart. Passar med allting, men tänk hur mysigt och fashion det skulle bli med en mönstrad halsduk och svarta handskar!

Du hittar den här – för 2 499 kronor.

4. Kimono Collar Coat från NA-KD Trend

Den raka passningen på den här kappan bidrar till en classy och stilig look. Passar lika bra till vardags som till jobbet eller festen!

Här hittar du den – för 999 kronor.

5. Alida Light Coat från Dagmar

En kappa som enligt beskrivningen är maskulin i formen med mjuk i tyget. Hur bra låter in det? Den har rak passning och är så fin i sin ljusa färg.

Här hittar du den – för 3 799 kronor.

6. Leonora Jacket från Rut&Circle;

Leopard är inne igen – och vi älskar det! Föreställ dig hur fint det skulle bli med den här jackan i en annars helsvart outfit.

Du hittar den här – för 399 kronor.

7. Borino Long Blazer från Calvin Klein

En kavajliknande jacka i svart från populära Calvin Klein. Sjukt snygg i rak passform! Också en jacka som passar lika bra till vardags som till fest.

Här hittar du den – för 1 999 kronor.

8. Long Sleeve Coat från Stella

Längre kappa i waterfall-stil. Superfin ljus färg som också är väldigt trendigt just nu. Den kostar inte mycket heller, den är till och med på rea!

Du hittar den här – för bara 149 kronor!

9. Reda Short Jacket från Samsoe & Samsoe

Vita kappor är inte så vanligt som man kan tro – svart och grått är det som syns mest. Men kan det bli mer stilrent än med vitt? Går att matcha med vad som helst!

Här hittar du den – för 1 499 kronor.

10. Collarless Wool Coat från NA-KD

En kraglös grå kappa – snyggt att matcha med en mysig halsduk! Ännu en grå kappa som vi älskar. Den är dessutom på rea just nu!

Du hittar den här – för bara 239 kronor.

Om trenchcoats eller kappor inte är din grej så får du inte missa 16 vårjackor som du kan fynda under 500 kronor här.

Trenchcoat eller kappa?