Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

Steppa upp stilen – här är 8 detaljer du bara måste ha

Småsaker som näsdukar och flugor kan sätta prägel på dig och din stil. Om du vill vara den mest intressanta killen på stället så borde du läsa det här.

Var inte tråkig, stå ut från mängden med fina detaljer – och bli den alla vill prata med! Med de här sakerna kommer du definitivt få precis rätt typ av uppmärksamhet.

1. Plånboken

En tjock, klassisk plånbok kan förvisso vara sexigt, men inte om det som gör den tjock är lånekort från mellanstadiet, två gamla busskort och 53 kvitton från några år tillbaka. Släng din gamla, slitna plånbok och satsa på en smidig och snygg kreditkortshållare istället.

Kontanter är för knarklangare – folk med stil betalar med kort.

Morris för 399 kr / Aquascutum Club Check för 799 kr / Ralph Lauren för 1 199 kronor

2. En snygg anteckningsbok

Våga vara känslosam, utan att egentligen behöva vara känslosam. Om du alltid bär med dig den här anteckningsboken och till exempel lägger den framför dig på bordet när du är på en pub eller ett café, så kommer folk direkt ställa frågor om den. När någon frågar dig om den kan du svara svävande i stil med "Jag skriver ner upplevelser" eller "Det är ett sätt för mig att sortera mina tankar".

Men låt för guds skull ingen läsa boken - då försvinner hela mystiken.

Panama Notebook från Smythson – du hittar den här, för 599 kronor.

3. Fluga

Våga använda fluga i en tid då folk är rädda för att sticka ut. Men se till att ha knutit den själv - det syns eftersom den inte är fabriksperfekt, och du kommer garanterat få frågan "Åh! Kan du knyta flugor?", vilket är en perfekt conversation-starter.

Tänk dock på att du bör ha en ljus, ganska neutral skjorta på dig - annars är risken stor att du ser ut som en Playboy-kanin eller något från Ladies Night.

Röd fluga från Amanda Christensen för 399 kr / Svart fluga från J.Lindeberg för 600 kr / Beige fluga från Atlas Design för 399 kr

4. Skaffa ett gäng stiliga näsdukar

Om du har en snygg, färggrann näsduk blir du genast mycket mer intressant. Det räcker kanske inte för att folk spontant ska komma fram och prata med dig, men när du väl börjar prata med någon kommer de garanterat påtala att du har en fin näsduk.

Tänk dock på att det lätt kan bli för mycket om du kombinerar den med till exempel en färgglad fluga, så försök hålla resten av din klädsel elegant, men neutral.

Paisley från Etro för 799 kr / Flower från Amanda Christensen för 299 kr / Flower Sky Blue från Amanda Christensen för 299 kr / Olive från Amanda Christensen för 399 kr / Van Gogh från Turnbull & Asser för 799 kronor

5. Scarfen

En snygg scarf är aldrig fel. Den gör att du sticker ut lite från mängden, och ger intrycket av att du vet vad du sysslar med, men inte är någon form av modenörd. Det är precis vad du vill förmedla. Tänk bara på att snygga scarfar gör sig absolut bäst till en snygg, lätt mönstrad kavaj.

Röd scarf från Barbour för 499 kr / Paisley scarf från Etro för 3 299 kr / Marinblå scarf från Tiger of Sweden för 269 kr

6. Något som sticker ut

Vad sägs som att helt på tal om ingenting ha med dig ett ihoprullat backgammon-spel när du sitter på uteserveringen en varm vårkväll? Det kommer absolut få dig att verka påtagligt mycket mer intressant, och folk kommer garanterat vilja prata med dig om det. Undvik bara att hamna i diskussioner med killar som tror sig vara experter på Backgammon, och vad du än gör: inled ALDRIG någonsin ett spel med någon på krogen - i bästa fall förlorar du bara, och i värsta fall framstår du som ett asocialt pucko.

Du hittar det här – för 4 499 kronor.

7. Klockan

Snygga klockor behöver inte vara dyra klockor. Det viktigaste är att du vet vad du sysslar med, och har valt den för att den kompletterar din övriga stil. Ett tips är också att byta ut armbandet som följde med klockan när du köpte den, mot ett snyggt så kallat nato-band. Då signalerar du att du har koll.

Tommy Hilfiger klocka för 1 998 kr / Jackson från Hugo Boss för 2 198 kr / Rafale från Hugo Boss för 3 498 kr

Undvik dock att ta några djupare diskussioner om klockor med folk du träffar. Risken är stor att de är supernördiga, och då kan du lätt hamna i en lång diskussion där det enda den du pratar med vill, är att visa att han kan mycket mer än dig.

En sista liten sak: Less is more, så ta inte på dig alla de här sakerna på samma gång. Och använd bara det du känner dig riktigt snygg i, för inget är mer intressant än bra självförtroende.

8. Solglasögonen
Klassiska solglasögon kan ge dig en mystisk vibb som får folk att undra vem det är som finns där bakom glasögonen. Om du ser riktigt intressant ut kommer någon med all säkerhet stiga fram för att prata med dig.

Ray Ban Wayfarer från 835 kr / Ray Ban Aviator från 830 kr

Missa inte de absolut hetaste herrmärkena – och snyggaste köpen från dem här.

Håller du med?