Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

Zlatan har en ny klocka – och den är billigare än du tror

Den är rätt "billig", men ser ändå riktigt bra ut. Kanske har du till och med råd att köpa den?

Zlatan Ibrahimovics nya klocka är en Tag Heuer. Alla som vet nåt om hur svinrik Zlatan är börjar säkert tänka att vi snackar hundratusentals kronor här. Men faktum är att hans nya klocka faktiskt är mycket billigare än så.


Klockan, som han visade upp tillsammans med bland annat lagkompisen Wayne Rooney är en TAG Heuer Formula 1, som tagits fram i ett samarbete mellan klocktillverkaren och Manchester United.

Så vad går då kalaset på? Det här är inte en klocka som är i samma prisklass som en sportbil, utan snarare som en risig Golf från 98. Med andra ord: Klockan går på ungefär 15 papp. Det är väl ungefär vad Zlatan tjänar medan han knyter skorna?

Här hittar du Zlatan-klockan!

Är man sugen på något ännu dyrare så har Tag Heuer många alternativ...


Dessa modeller Carrera, Monaco och Link går för drygt 100 000 till knappt 200 000. Klart mer normal prisklass för en superstar som Zlatan.

15 000 är ingen liten summa för oss vanliga dödliga, men det är heller inte helt ouppnåeligt för många. Så det här är kanske din chans att ha samma klocka som ett fotbollsproffs, utan att sälja din själ och din förstfödda för att få den. För vem vill inte vara som Zlatan?

Vill du ha Zlatans klocka?