Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

Gör ett statement i vår – säg det med en tröja

Statements syns överallt – och det trendigaste sättet att visa det på är genom en cool tröja. Här är våra favoriter.

Kan det bli tydligare än att visa vad man tycker genom en cool tröja eller t-shirt? Visa världen att tjejer äger, att du är född ett visst årtal eller helt enkelt att rökning dödar.

1. Säg det med en skön tröja från Happitude.se

Vill du göra ett statement – men bestämma själv vad det ska stå? Då är Happitude något för dig. Nu har du chansen att designa den skönaste collegetröjan precis hur du vill.

Här kan du designa din egna tröja.

2. GRL PWR från Josefin Ekström for NA-KD

Svart t-shirt / Vit t-shirt / Ljuslila t-shirt

Visa att tjejer äger med en sådan här t-shirt! Finns i flera olika färger – men här är tre av våra favoriter. Går att matcha med vad som helst, men skulle se sjukt coolt ut med en tuff skinnjacka och jeans.

3. Any Day But Today från Gina Tricot

Vilken dag som helst... men bara inte idag! T-shirt i en fin ljusgrå färg. Snyggt i vilket outfit som helst – men blir som mest vårig med ett par ljusa jeans och sneakers.

Här hittar du den – för bara 99 kronor.

4. T-shirts från Vanessa Moe for NA-KD

Let's get NA-KD för 199 kronor / Painkiller för 199 kronor

För ett tag sedan har modellen Vanessa Moe släppt en kollektion tillsammans med NA-KD. Här är två av hennes t-shirts! Sjukt snygga i oversize-modell.

5. Girls Unite från Gina Tricot

Enkel t-shirt med sött litet tryck. Förena tjejer med den här tröjan, och sprid lite girl power!

Du hittar den här – för bara 99 kronor.

6. Babe Tee från NA-KD Trend

Visa vilken babe du är med den här t-shirten! Och visste ni att youtubern Therese Lindgren har en sådan här tröja i vit?

Här hittar du den – för 199 kronor.

7. Smoking Kills från NA-KD Trend

Svart t-shirt / Röd t-shirt

Ett oerhört viktigt budskap på en enkel t-shirt. Påminn världen om att rökning dödar. Med sin snygga design går tröjorna att ha till vilken outfit som helst.

8. Whtevr från Gina Tricot

En ljusrosa färg som passar perfekt till våren. Trycket "whtevr" på framsidan i snygga svarta bokstäver. Matchas snyggt med ljusa jeans och vita sneakers!

Här hittar du den – för 99 kronor.

9. Boys Lie från Motel Rocks

Pojkar ljuger – lite dumt kanske, men kanske också lite sant? Det söta trycket blir snyggt att matcha med ett par coola jeans och en tuff bomberjacka.

Här hittar du den – för 349 kronor.

10. 1989 tee från NA-KD Trend

Är du född 1989 – då är den här tröjan bokstavligt talat som gjord för dig! Eller tycker du bara att 1989 är en cool siffra, eller är du möjligen en die-hard Swiftie? Då är den här tröjan som gjord som dig också.

Här hittar du den – för 199 kronor.

11. Girls Make History från Gina Tricot

Visa att tjejer gör historia med den här snygga t-shirten. Ljusgrå färg med diskreta rosa bokstäver, sjukt snyggt och ger en vårkänsla.

Här hittar du den – för 129 kronor

Missa inte fler statementtröjor, som är inspirerade av den populära serien Skam! Du hittar dem här.

Har du något viktigt att säga?