Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

Calvin Klein släpper nya badkläder – och nu saknar vi verkligen sommaren!

Ska du åka utomlands, eller väntar du bara på svenska sommaren? Oavsett vilket är det viktigaste för Beach 2017 riktigt snygga badkläder.

Det är inte många märken som är så välkända som Calvin Klein är idag. I Sverige är märket superpopulärt! Och vi använder inte bara kläderna, utan också parfymer, klockor och andra accessoarer.

Var trendigast på på stranden, eller i poolen, med de nya badkläderna från Calvin Klein. Det är aldrig för tidigt att köpa en ny bikini eller baddräkt!

1. Bikini i vitt – High Neck Crop Top

High Neck Crop Top, överdel för 499 kronor / String Side Tie Bikini Bottom, underdel för 349 kronor

En ljus bikini ser alltid riktigt bra ut. Och är snyggt till en solbränd kropp! Den här bikinin behöver du självklart inte bara ha delarna matchandes tillsammans. Du kan alltid mixa och matcha med olika över- och underdelar!

2. Bikini i mesh-tyg

Den här överdelen är i mesh-tyg, och visst är det fint? Det ger det annars svarta tyget en snygg textur. Stora blanka bokstäver på framsidan visar tydligt att det är Calvin Klein du bär.

Här hittar du den – för 599 kronor

3. Bikini med Cross Back

Cross Back Triangle-RP Top, överdel för 399 kronor / String Side Tie Bikini Bottom, underdel för 349 kronor

Den annars enkla bikiniöverdelen blir unik med sin snygga rygg – och den diskreta loggan ser stilren ut. Bikininederdelen går att knyta för att passa din storlek, men det är också en riktigt söt detalj med rosetter på höfterna.

4. Bikini i svart – High Neck Crop Top

Den här supersnygga bikiniöverdelen finns både i vitt och svart. Den kända Calvin Klein-loggan syns i en fin ljusorange färg.

Du hittar den här – för 499 kronor

5. Cheeky Scooped One Piece

Baddräkter är jättetrendiga – och visst är det snyggt med en öppen rygg? Det känns ofta mycket tryggare med en baddräkt också, då behöver man inte oroa sig för att någon av bikinidelarna helt plötsligt flyter iväg.

Här hittar du den – för 849 kronor

Om du är mer inställd på våren och det lite kyligare klimatet så får du inte missa 10 snygga vårkappor – för dig som letar efter den perfekta kappan här.

Gillar du att bada?