Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

13 sexiga köp – som gör relationen hetare

- 22/04/2017, 00:00 -

Har du och din partner fastnat i tråkiga rutiner? Det är okej, det blir så ibland. Men det finns saker som kan hetta till det igen!

Vill du tillbaka till den där drömfasen av er relation? Har den nykära känslan och spontaniteten försvunnit? Det betyder absolut inte att det är kört. Det finns alltid något som kan få det att hetta till igen!


1. Sexigt brädspel till förspelet


Alla inspireras av den nya Fifty Shades Darker – så ta med fantasierna från biosalongen till sovrummet. Brädspel behöver inte vara tråkiga Monopol! Här har ni Fifty Days of Play, ett hett brädspel med utmaningar inspirerat av Fifty Shades.

Du hittar det här.

2. Överraska din älskling

Överraska din partner med den absolut bästa presenten som finns – dig själv såklart! Och självklar kan även killar klä in sig i rosetten!

Spana in den här

3. Feromonspray – attraktion på burk

Vill du öka din sexuella attraktion? Då är en feromonspray något för dig. Du behöver bara spraya lite på kroppen för att feromonernas sexuella dragningskraft ska börja verka.

Du hittar den här om du är kvinna och här om du är man.

4. Upptäck en helt ny värld

En kräm som gör det lättare för dig eller din partner att upptäcka den omtalade G-punkten. Med den här krämen blir det också enklare att uppleva helt nya orgasmer som kvinna – den heter ju trots allt "Rain of Love".

Finns att köpa här – för 289 kronor

5. Dela på sexiga lyckokakor

lyckokakor

Som namnet (Happy Ending) avslöjar är inte det här några vanliga lyckokakor. Istället för framtidsprofetior så innehåller de sexiga meddelanden, som ni "måste" följa. Kan en dessert bli så mycket bättre än så här..?

Här hittar ni kakorna

6. Smaksatt massageolja

Massage är alltid uppskattat, speciellt när det gäller förspel! Och varför inte lyxa till det med en smaksatt massageolja? Efter massagen är det bara att... ja, smaka helt enkelt.

Här hittar du dem i olika smaker

7. En klocka som hjäper dig att ta initiativet

klocka

Det är inte alltid så lätt att ta första steget. Som tur är finns denna klocka. Bara att plinga och budskapet om vad du är sugen på blir därmed väldigt tydligt. Kanske blir den som Pavlos hundar övertid?

Plinga loss! Här hittar du klockan

8. Sanning eller konsekvens

Det populära partyspelet i erotisk version. Överraska din partner med spelkväll! Perfekt om ni vill lära känna varandra ännu bättre, eller bara vill ha lite kul.

Här hittar du det – för 229 kronor

9. Förföriska rosenblad

Strö rosenblad från ytterdörren till sovrummet, eller lägg dem på sängen. Alla har drömt om den här romantiska gesten!

Här hittar du dem – för 99 kronor

10. Erotiska tärningar

Lämna över till slumpen! Slå tärningarna och få direktiv på vad du ska göra på din partner. Om du har riktigt tur kan tärningarna landa på frågetecknet – vilket innebär att du får göra vad du vill på din partner.

Här hittar du dem – för bara 49 kronor

11. Choklad bodypaint

Lusten efter sötsaker kan ofta vara riktigt stark – så varför inte kombinera det med lusten till din partner. Det följer även med en pensel! Läcker förföring – bokstavligt talat.

Här hittar du det – för 149 kronor


Ett set inspirerat av de populära böckerna och filmerna. Pröva er fram med de här sakerna och bli inspirerade!

Här hittar du det – för 449 kronor

13. Liberator wedge

liberator wedge

Det kanske ser ut som en tråkig kudde – men denna kan faktiskt vara nyckeln till nya nivåer av njutning. Den är utformad för att ge er nya vinklar i olika ställningar, och därmed nya sköna känslor.
Här kan du spana in hur den fungerar.

..
På tal om att göra relationen hetare så får du inte missa 6 heta kärleksspel, som och garanterar högre temperatur i sovrummet, här.