Här är de 7 snyggaste fotbollsskorna – till de bästa priserna

Dags för nya fotbollsskor? Här är de bästa på marknaden!


Våren är så gott som här och Allsvenskan har kickat igång. Det betyder alltså att fotbollssäsongen är här och alla fotbollsälskare har flera månader att se fram emot.

Och oavsett om du är spelare i division 6, pojklagspelare eller lirar boll med polarna på någon sliten fotbollsplan så ska du ju ha de snyggaste skorna. Det är sen gammalt. Nedan listar vi därför de snyggaste och bästa skorna och var du kan hitta dem till det bästa priset.

1. Snyggaste av de alla

Vissa älskar Nike, vissa älskar Adidas. Men alla måste egentligen älska denna sko. Och du kan göra ett riktigt kap. På vissa ställen kostar den över 2 000. Här kan du hitta den för bara 1 319 kronor.

2. Gamla godingen

Om du är liraren kanske inte Copa Mundial är den rätta skon men om du är mittbacken eller slitvargen på innermittfältet så sitter den här skon perfekt.

Här hittar du Copa Mundial billigast!

3. För dig som älskar gult

Adidas Ace 16.1 är lite högre än andra skor men sitter perfekt på foten. Skon kan du hitta som billigast för 1 560 kronor.

4. Den billiga


Fotbollsskor är onekligen dyra nu för tiden så om du inte har den största plånboken är den här skon något för dig. Nike Hypervenom Phelon III AG-Pro kostar mindre än 500 kronor att köpa!

5. Ännu en klassiker


Om du älskar Adidas så är Copa Mundial något för dig. Om du älskar Nike är klassiska Nike Premier något för dig. Här hittar du den till riktigt bra pris.

6. Camofluagskorna


Om du vill sticka ut på planen så är Adidas X15.1 med all sannolikhet rätt val för dig.

Här hittar du skon billigast.

7. Fynda!


På vissa ställen går Adidas Predator Instinct loss för drygt 1 500 kronor. Men här kan du hitta dem mycket billigare!

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
/
/