Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

Älska denim! Här är vårens hetaste jeansplagg

Denim lockar alltid lite extra om våren. Här hittar du både vintage Levi's och de snyggaste boyfriend-jeansen till de bästa priserna.

När sommaren närmar sig blir vi lite extra sugna på att uppdatera jeansgarderoben med ljusa färger, shorts och kjolar. Här kommer en lista på några av de snyggaste denimplaggen på nätet just nu.

Vintage Levi's-shorts

De här shortsen från Levi's är lika populära år efter år – och vi förstår verkligen varför. De är många kändisars och influencers förstahandsval och finns i alla möjliga färger och modeller.

Här hittar du ett par i klassisk mellanblå jeansfärg.

De här ljusblå shortsen med lite slitningar blir dina för 549 kr.

Vita jeans

Vita jeans är ett måste när solen tittar fram. Vi älskar dessa croppade, lätt vida brallor som är avklippta nertill. De finns här för 599 kr.

Broderade jeans

Jeans med broderade blommor är superhett just nu och vi förstår varför. Miranda Priestly i Djävulen bär Prada må ha dissat "florals for spring", men i det här fallet håller vi inte alls med. Du hittar dessa jeans här.

Jeansjacka

Den här jeansjackan är i en grymt snygg modell och har dessutom en twist i form av de fastsydda lapparna. Du kan klicka hem den här.

Levi's 501


Levi's jeans i modellen 501 är kanske de mest ikoniska jeans som någonsin gjorts. De har helt enkelt allt man kan kräva av ett par riktigt bra jeans. De här jeansen är vintage och blir dina för 699 kr.

Här hittar du hela NA-KDs vintageutbud.

Jeans med knäslitningar

Alla som säger att svarta jeans inte funkar på våren och sommaren har fel. Svart funkar alltid – så är det bara. De här jeansen har ju till och med strategiska hål som fläktar knäna. Här kan du klicka hem dem.

Off shoulder-topp

En trend som vi sett mycket av i år är de bara axlarna. Det är definitivt en trend vi inte sett det sista av, så varför inte slå till på den här axellösa toppen i denim? Du hittar du den för bara 229 kr.

Jeanskjol

En jeanskjol till ett par bruna ben är ju inte helt fel. Den här sitter som en smäck och finns att köpa här.