Älska denim! Här är vårens hetaste jeansplagg

Denim lockar alltid lite extra om våren. Här hittar du både vintage Levi's och de snyggaste boyfriend-jeansen till de bästa priserna.


När sommaren närmar sig blir vi lite extra sugna på att uppdatera jeansgarderoben med ljusa färger, shorts och kjolar. Här kommer en lista på några av de snyggaste denimplaggen på nätet just nu.

Vintage Levi's-shorts

De här shortsen från Levi's är lika populära år efter år – och vi förstår verkligen varför. De är många kändisars och influencers förstahandsval och finns i alla möjliga färger och modeller.

Här hittar du ett par i klassisk mellanblå jeansfärg.

De här ljusblå shortsen med lite slitningar blir dina för 549 kr.

Vita jeans

Vita jeans är ett måste när solen tittar fram. Vi älskar dessa croppade, lätt vida brallor som är avklippta nertill. De finns här för 599 kr.

Broderade jeans

Jeans med broderade blommor är superhett just nu och vi förstår varför. Miranda Priestly i Djävulen bär Prada må ha dissat "florals for spring", men i det här fallet håller vi inte alls med. Du hittar dessa jeans här.

Jeansjacka

Den här jeansjackan är i en grymt snygg modell och har dessutom en twist i form av de fastsydda lapparna. Du kan klicka hem den här.

Levi's 501


Levi's jeans i modellen 501 är kanske de mest ikoniska jeans som någonsin gjorts. De har helt enkelt allt man kan kräva av ett par riktigt bra jeans. De här jeansen är vintage och blir dina för 699 kr.

Här hittar du hela NA-KDs vintageutbud.

Jeans med knäslitningar

Alla som säger att svarta jeans inte funkar på våren och sommaren har fel. Svart funkar alltid – så är det bara. De här jeansen har ju till och med strategiska hål som fläktar knäna. Här kan du klicka hem dem.

Off shoulder-topp

En trend som vi sett mycket av i år är de bara axlarna. Det är definitivt en trend vi inte sett det sista av, så varför inte slå till på den här axellösa toppen i denim? Du hittar du den för bara 229 kr.

Jeanskjol

En jeanskjol till ett par bruna ben är ju inte helt fel. Den här sitter som en smäck och finns att köpa här.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.