Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

12 saker varje framgångsrik kvinna måste ha i sin handväska

Framgångsrika kvinnor bär med sig en massa saker. Det sägs att bakom varje framgångsrik kvinna döljer sig en magisk väska och det stämmer!

Plånbok och nycklar är något man alltid har med sig i väskan, men det finns saker du verkligen måste ha för att klara av din dag. Här är 12 saker varje framgångsrik kvinna har i sin väska.

1. Anteckningsbok

Varje framgångsrik kvinna bär alltid med sig ett anteckningsblock och en penna i väskan. Man vet aldrig när man får en briljant idé eller när man kommer behöva skriva ner ett viktigt mobilnummer.

Det finns en massa söta små anteckningsblock att välja mellan!

2. Handsprit

Handsprit är något man alltid måste ha i väskan, speciellt under förkylningsperioden. Du vill ju inte bli sjuk när du fokuserar på karriären.

Här hittar du en handspriter i en massa olika färger och lukter.

3. Torrschampo

När håret behöver fräschas till så är torrschampot räddningen. Det finns alla möjliga märken att välja bland men vår favorit är Morrocanoils torrschampo, förutom att den får håret att se helt nytvättat ut så luktar den otroligt gått.

Du hittar den billigast här.

4. Läppstift eller läppglans

Alla framgångsrika kvinnor har minst två läppstift, ett läppglans och en läppsyl i väskan. Men varför sluta där?Läppstift är det bästa knepet att göra dig redo för allt på bara några sekunder. Sätt på dig ett rött läppstift och du är good to go!

Här hittar du läppstiftet alla vill ha!

5. Powerbank till mobilen

Ska du möta upp din arbetskollega och batterierna börjar ta slut? Eller är du ute på en AW och vill ta bilder men mobilen är död? Då är det stortid att köpa en powerbank som du alltid har med dig i väskan.

6. Parfym

En liten parfym måste man ha i väskan. Gör det till en vana att alltid köpa en parfym du har hemma och en mindre du bär med dig i väskan. För visst vill man lukta gott hela dagen?

Klicka in här och se vilka parfymer som säljer bäst just nu.

7. Smärtstillande

Att gå runt med huvudvärk eller mensvärk måste vara det värsta som finns. Därför bör man alltid ha några tabletter i väskan för att lindra smärtan och snabbt återgå till det vanliga. Dessutom är det en perfekt sak att kunna hjälpa en kollega i nöd med, när det behövs.

Här hittar du receptfria läkemedel som lindrar smärtan.

8. Smoothie

Om du vill bli framgångsrik så måste du alltid tänka på att prestera. För att klara av dagen måste du få i dig lite energi. Därför är det viktigt att du alltid bär med dig i en smoothie i väskan.

9. Nagelfil

Händer det att din nagel går sönder under jobbet och du får panik över att du inte har en nagelfil med dig? Det händer även den bästa, och då är det perfekt att ha en nagelfil redo i väskan.

Här hittar du en massa nagelfilar till bra priser.

10. En fickkniv

Behöver en skruv skruvas i? Saknas en korkskruv på personalfesten? Få saker imponerar mer på manliga chefer och kollegor än en kvinna som tar fram en fickkniv ur handväskan när det verkligen behövs. Bra fickknivar är små och smidiga, men har en massa bra verktyg som pincett, sax, kniv, flasköppnare, skruvmejslar och korkskruv.

Här hittar du den klassiska fickkniven från Victorinox, och här hittar du en ännu smidigare kniv i kreditkortsformat från samma kända tillverkare.

11. Spegel till väskan

Du kan inte gå hela dagen utan kolla dig i spegeln. När du springer runt på stan så kommer du då och då behöva ta upp spegeln för att rätta till ditt smink. Helst ska den vara så liten som möjlig och se ut som en accessoar. Behöver du en snygg spegel till din väska? Kolla in dessa!

12. Handkräm

Ett måste i handväskan är handkräm. Vill du ha en riktigt bra handkräm så ska du satsa på någon utav dessa.