24 saker du och din älskling måste uppleva tillsammans

Att uppleva saker tillsammans med sin partner är verkligen romantiskt. I den här listan hittar du många mysiga saker som du och din älskling kan göra ihop.


Gör några av sakerna på den här listan och ni kommer vara kärare än någonsin!

1. Åk på en romantisk weekend

Åk iväg tillsammans och tillbringa en natt på en vacker herrgård. Strosa i trädgården, ät en pangmiddag och njut av att bara vara ni två. Här kan du boka.

2. Gå på stand-up

Finns det något härligare än att dela ett asgarv tillsammans? Skrattfest utlovas vid ett besök på Stockholms bästa stand-up, krogen Norra Brunn. Kör en riktig helkväll med middag och fortsätt sedan ut på stan.

3. Laga mat tillsammans

Att laga mat tillsammans kan ju vara en av de mysigaste grejerna man kan göra. Här får ni prova på att laga mat tillsammans med stjärnkockar. En fyra rätters avsmakningsmeny och fem olika viner ingår i priset. Sedan är det bara att gå hem och testa era nyvunna matlagningskunskaper!

7. Lär er pardans

Gå på danslektion tillsammans och lär er dansa de vanligaste pardanserna. Vi lovar att det kommer vara både roligt och romantiskt! Boka här och dansa loss.

9. Sov i trädkoja

Det här är nog det coolaste hotellet vi sett! Här sover ni i ett trädhus högt upp i luften och får verkligen känna er som ett med naturen med bara stjärnhimmeln ovanför. Ni bokar er trädkoja här.

10. Paddla kajak

Ta med er picknick och ge er ut på vattnet tillsammans. Lär er paddla och stanna sedan till på någon avskild ö. Här kan du hyra kajak.

11. Övernatta i en igloo

Dessa igloos ligger i på fjället i Åre och byggs upp på nytt varje år. Det är visserligen lite kyligt därinne men tur då att ni kan krypa ner tillsammans i en varm sovsäck. Här bokar du.

13. Åk på kryssning

God mat, shopping och underhållning. På en kryssningsbåt finns det mesta och det blir en härlig minisemester. Här kan du boka en finlandskryssning till ett riktigt bra pris.

15. Kör go-cart

Vässa vinnarinstinkten och utmana din partner på ett gokart-race. Ni kommer ha superkul tillsammans och förhoppningsvis är ingen av er en alltför dålig förlorare. Boka gokart för två till ett väldigt bra pris här.

16. Bruncha

Att bruncha är helgaktiviteten nummer ett – det är nog de flesta överens om. Lyxa till det lite extra och bjud ut din favoritperson på en pangbrunch med bubbel. Dagen kan inte börja bättre!

18. Utmana er själva

Utmana er själva genom ett besök på Escape the Room, som finns på flera olika ställen i landet. Här blir ni inlåsta i ett rum och tvingas lösa en serie av gåtor och problem för att ta er ut. Riktigt klurigt för hjärnan och en rolig grej att göra tillsammans. Det är ju ändå ni två mot världen.

19. Gå på spökvandring

Gå på en spökvandring genom Gamla stans gränder och lyssna till berättelser om olösta mord och andra oförklarligheter. Att det är läskigt gör ju ingenting när du har din älskling bredvid dig.

20. Kör speedway

Gillar ni action kommer ni definitivt ha skitkul på denna pulshöjande aktivitet. Här kan ni prova på att köra speedway.

22. Gå på en matvandring

Testa en massa nya restauranger – kanske hittar ni en ny favorit? På en matvandring promenerar ni mellan ett knippe restauranger och blir serverad något nytt på varje ställe. Matvandringar finns både i Stockholm, Göteborg och Åre.

23. Gå på en teaterföreställning

Gör något kulturellt tillsammans, till exempel gå på teater. Sedan kan ni avsluta kvällen med en drink på någon trevlig bar. Boka teaterbiljetterna här.

Läs även: 7 lyxiga sommarupplevelser – för dig och din älskling

23 roliga saker att göra i sommar – med någon du tycker om.

/
Relaterat
Senaste nytt

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep, 08:54

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.

Välj BIBS klassiker när du letar efter napp till babyn

5 Maj 2022, 09:32
Danska BIBS har under mer än 40 år utvecklat premiumnappar. Här kan du lära dig mer om deras nappsortiment.

Självtesta säkert för Klamydia hemma med hemmatest

5 Maj 2022, 00:00
Idag kan kvinnor på 20 minuter ta reda på och självtesta med hemmatest för Klamydia och se om man har Klamydia som 5% av alla kvinnor i åldern 18-22 går runt med.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.