Så blir du snyggast på gymmet – här är 19 heta träningsplagg

Även om det egentligen inte är ett måste att se snygg ut när man är på gymmet kan det faktiskt göra träningspasset så mycket roligare.


Ett helt ovetenskapligt påstående är att man springer snabbare och lyfter tyngre om man har en smashing outfit. Och även om det inte stämmer känner man sig i alla fall mer motiverad att gå dit – om inte annat för att kläderna ska komma till användning. Här kommer tips på ett helt gäng med snygga träningsoutfits!

1. Klassisk sport-bh

Den här enkla och bekväma sport-bh:n från Nike finns bland annat i svart och vitt och passar helt enkelt till allt. Du hittar den här.

2. Färgglad sport-bh

Något som är kul med träningskläder är att man ofta tar ut svängarna lite mer när det kommer till färg och form än vad man gör i sin vanliga vardagsklädsel. Ett exempel är den här neonfärgade sport-bh:n som du kan klicka hem här.

3. Blommiga tights

I de här mönstrade tightsen kommer du garanterat vända blickar på gymmet. De kommer från Odd Molly och du hittar dem här.

4. Camo-tights

Att gå på bootcamps i militärstil är något som varit trendigt ett tag nu, och varför inte ta det steget längre och även look the part med dessa militärmönstrade träningstights? Det bästa priset hittar du här.

5. Svarta träningstights

Ett par enkla, svarta tights är ett måste i träningsgarderoben. De här från Nike är snygga i sin enkelhet och kostar bara 265 kr.

6. Träningsskor


De här träningsskorna från Adidas funkar för all träning och såklart även till vardags. Perfekt för dig som gillar mångsidig träning. Du hittar dem här för dryga trehundralappen.

7. Löparskor

De här löparskorna ger dig ordentligt med stöd när du springer och är dessutom väldigt snygga. Här hittar du dem i flera olika färger.

Gillar du barfotalöpning kommer du känna att du flyger fram i dessa färgklickar från Nike. Du hittar det bästa priset här.

8. Tyngdlyftarskor

Är du en tjej som gillar att lyfta borde du slå till på ett par riktiga tyngdlyftarskor som ger extra stabilitet. Du hittar bästa priset på de ovan här.

9. Hoodie

Förhoppningsvis tar det inte lång tid in på passet innan du svettas för mycket för att ha på dig en hoodie, men medan man värmer upp kan det vara skönt för musklerna. Dessutom går de ju lika bra att använda till vardags. Den här snygga hoodien som finns i både grått och rosa hittar du här.

10. Dunväst

Perfekt för kyliga powerwalks på morgonkvisten. Du hittar den svarta här och den grå här.

11. Yogatights

Dessa mjuka leggings är perfekta för yogapasset. De blir dina för bara 199 kr här.

12. Yogashorts

De här mönstrade shortsen från Filippa K är just nu på 40 procents rea. Du hittar dem här.

13. Shorts

De här glada shortsen blir perfekta till sommarens springrundor. Du hittar dem här.

14. Linne

Bästa priset på detta färgsprakande linne hittar du här, och det är dessutom på rea.

15. Långärmad topp

Är färgglatt inte riktigt din grej? Den här långärmade toppen med meshdetaljer blir din för 279 kr.

16. Yogamatta

Vi bara känner på oss att vi skulle bli liiite vigare om vi fick göra yoga på den här skitsnygga mattan från Casall. Du hittar den här.


Ibland behöver man lite extra pepp. Till exempel i form av ett uppmuntrande tillrop på sin yogamatta. Den här mattan finns i flera olika färger och du hittar den här.

17. Gymväska

Du måste ju såklart också ha en snygg väska att bära dina nya, snygga gymkläder i. Varför inte denna strålande från Adidas? Klicka hem den här.

18. Vattenflaska

De här vattenflaskorna från BKR är definitivt marknadens snyggaste vattenflaskor. De är i glas och helt giftfria. Du hittar det bästa priset här.

19. Spikmatta

När du tränat färdigt kan det vara skönt att slappna av på en spikmatta som släpper på spänningar i musklerna och ökar blodcirkulationen. Spikmattan från Shakti är spikmattan nr 1 och den hittar du här.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!