Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

7 riktigt snygga solglasögon som passar nu när solen visar sig

Nu är sommaren här på riktigt, och det betyder att det är dags att skaffa ett par riktigt snygga solglasögon! Här är 7 förslag!

Idag har det varit närmare 25 grader ute, och det fina vädret ser ut att hålla sig hela vägen till på tisdag. Det är med andra ord ett perfekt tillfälle att se sig om efter ett par nya solglasögon!

1. Madison Mirasol från Komono

Madison Mirasol passar perfekt för alla som vågar sticka ut lite. Finns att köpa hos Stayhard.se.

2. Ray-Ban RB4125

Ray-Ban funkar i alla sammanhang och är alltid inne. Just den här modellen är något av en korsning mellan ett par pilotbrillor och de klassiska Wayfarer. Dessutom är de snyggt spräckliga med bruna glas.

De finns att köpa här.

3. Prince Silver Mirror från Le Specs

Vissa klär perfekt i pilotbrillor, och andra gör det inte. Om du är en av dem som klär i dem kan vi verkligen rekommendera Prince Silver Mirror från Le Specs. Tänk dock på att inte använda dem när du spelar poker. Spegelglasen skulle göra att alla vet precis lika bra som dig vad du har för kort.

De här stabila glajjorna säljs till bra pris hos Stayhard.

4. Ray-Ban Clubmaster

Solglasögon blir nästan (men bara nästan) inte mer ikoniska än supersnygga Ray-Ban Clubmaster. De började tillverkas redan på 50-talet, men hänger fortfarande med som några av de snyggaste solglasögonen som går att ha.

Om du är intresserad av dem bör du dock se upp så att du inte råkar köpa fel storlek. De görs nämligen både med glas som är 51 mm breda och glas som är 49 mm. Vilken man väljer beror så klart på vad man klär bäst i.

Paret på bilden är i storlek 49, men här hittar du de som är i storlek 51.

5. Hey Macarena från Le Specs

Runda spegelglas och brunspräckliga bågar. Helt klart ett par solglasögon som både sticker ut och är tidlösa.

Finns att köpa hos Stayhard.

6. Harper Casablanca från Komono

Komono har koll på det där med hur man bygger snygga solglasögon. Just de här brillorna har dubbel brygga, runda glas och 100 % UV-skydd. De utstrålar att du har gjort ett informerat val – inte bara plockat ett par solglasögon på en OKQ8-mack.

Här finns de att köpa.

7. Clement Moss Green från Komono

Lite bredare skalmar kan vara riktigt snyggt, speciellt om de är transparent gröna som de här solglasögonen, än en gång från Komono.

Här hittar du dem.

--

Hittade du inget du fastnade för? Här kan du kolla en massa modeller i samma stuk.