Snart är det mors dag – här är 20 perfekta presenter

Du har väl inte missat att det är mors dag på söndag? Här kommer en lista med grymma presentförslag.


Hur ska du visa din uppskattning för din mamma på mors dag? Genom att ge henne någon av dessa presenter, såklart!

1. Porslin

Mamma kommer definitivt vilja dricka sitt te eller kaffe ur en snygg mugg från Spode. Du kan köpa den här.

Grön tallrik / Rosa fat / Blå skål

Populära märket Mateus har en massa fint porslin i olika färger och former. Här kan du klicka hem det.

2. Morgonrock

Morgonrock från Himla / Morgonrock från Marimekko

En härlig morgonrock är det perfekta plagget att bära på sommaren när man går ner och tar ett morgondopp eller äter frukost på altanen. Du hittar den vita här och den randiga här.

3. En superlyxig ansiktsmask

Mamma förtjänar såklart det allra bästa, och kan det bli bättre för ansiktet än en ansiktsmask med 24 karats guld? Den här masken från Peter Thomas Roth är anti-age och passar alla hudtyper. Här hittar du det billigaste priset på masken (och det är inte så dyrt som man kan tro, äkta guld till trots).

4. Scarf

Den första / Den andra / Den tredje

En scarf kan man både ha i håret, om halsen eller knyta på väskan för att piffa upp den lite extra. Som tre presenter i en, alltså! Och här får du tips på tre snygga scarves. Ännu fler hittar du här.

5. Hudvård

En härlig kroppslotion från Rituals kommer garanterat uppskattas. Du hittar de på bilden och ännu fler dofter här.

6. Strandhandduk

Den här fräscha strandhandduken från Malene Birger finns även i en svart- och vitrandig variant. Här hittar du den.

7. KitchenAid



Om du är för lat för att hjälpa till i köket men ändå inte tycker att mamma ska behöva slita ut sig borde du ge henne en KitchenAid. Den går att använda till det mesta och finns dessutom i olika snygga färger, så du kan ge mamma en i hennes favoritfärg. Det bästa priset hittar du här.

8. Glas


Ur de här tjusiga glasen kan mamma både servera en god efterrätt eller avnjuta en somrig dryck. Här hittar du dem.

9. Sällskapsspel

Det här roliga spelet med en massa frågor som rör mammalivet passar perfekt för nyblivna mammor eller mammor med yngre barn. Igenkänningsfaktorn kommer garanterat få er att skratta massor.

10. Trädgårdsredskap

Om hon gillar att fixa i trädgården borde du ge henne ett nytt, högkvalitativt trädgårdsredskap. Just nu är de här populärast enligt svenskarna: grensåg från Bahco och sekatör från Felco.

11. Robotgräsklippare



Om du verkligen vill slå på stort när det kommer till trädgårdsskötseln borde du köpa en robotgräsklippare. Perfekt för de mammor som vill ägna mer tid till att läsa böcker och ligga vid poolen än till att klippa gräs (alla mammor, alltså). Här hittar du bästa priset på maskinen ovan.

12. Strandväska

Den här väskan blir perfekt på stranden i sommar – den rymmer både mat till hela familjen och en god bok. Den kostar 299 kr och du hittar den här.

13. Makramé-ampel

Den första / Den andra

Mammas krukväxter kommer hänga riktigt bra i någon av de här amplarna av makramé. Du hittar den till vänster här och den till höger här.

14. Parfym

Doften Si från Armani har noter av svartvinbär, chypre och vanilj. Här hittar du den för 471 kr.

Bästa priset på populära parfymen Light Blue från Dolce & Gabbana hittar du här.

15. Kruka

Den första / Den andra

Om din mamma är en växtgäri borde du ge henne någon av de här fina krukorna. Varför inte komplettera med en växt att ha i? Du hittar den turkosa krukan här och den rosa här.

16. En ljuslykta

Den här snygga ljuslyktan kostar 99 kr och du kan klicka hem den här.

17. Träningsskor

Tränar man så lever man längre, och du vill väl att din mamma ska leva för alltid? Uppmuntra till träning med ett par snygga träningsskor. De ovan är från Asics och du hittar dem här.

18. En klocka

Den första / Den andra / Den tredje

Med en av dessa stiliga klockor kommer mamma aldrig bli försenad när ni ska träffas. Du hittar den i silver här, den med läderband här och den i roséguld här.

19. En necessär

Överraska mamma med en söt necessär. Den mönstrade är från Marimekko och du hittar den här. Den svarta är från Malene Birger och den hittar du här (den är dessutom på rea med 45 procent).

20. En radio

Den här supersnygga radion i retrostil finns i alla regnbågens färger. I den kommer årets Sommar i P1 låta bättre än någonsin. Du hittar det bästa priset på radion här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!