21 saker vi inte klarar oss utan i juni

Grillfester, poolhäng och saltstänkta klippor. Här kommer en lista på allt du behöver för att klara den första sommarmånaden.


Juni kunde inte komma lägligare – nu är vi verkligen redo för sommaren. I den här listan har vi plockat ut sakerna som gör dig lite extra redo.

1. Grill

Sommar betyder grillning, så är det bara. Och det finns ju inget härligare än att samlas ett gäng kompisar i en park och grilla tillsammans. Den här grillen är perfekt för det! Modellen har det passande namnet Go-Anywhere och den kommer från Weber.

Och vill du ha en grill att ha hemma är den här gasolgrillen en av de populäraste hos det grill-älskande svenska folket. Här kan du köpa den.

2. Solskydd

Ett måste på sommaren, förstås! Den här solkrämen för kropp och ansikte är i mousseform och speciellt anpassad för att även kunna appliceras i hårtopparna och under smink. Inga ursäkter till att skippa solskyddet, alltså.

3. Badkläder

Den här virkade bikinin med bohemiska Ibiza-vibes kommer från Panos Emporio och du hittar nederdelen här och överdelen här. Baddräkten kommer från trendiga märket Ganni och finns här.

De här badbyxorna från Gant finns i ett gäng somriga färger och du hittar dem här.

4. Fläkt utan fläktblad

En fläkt behöver man ju under varma sommardagar (och nätter). Det ser kanske inte ut som det, men alla de här tre prylarna är faktiskt fläktar. De saknar fläktblad vilket gör att de är mycket tystare än en vanlig fläkt – perfekt om du har svårt att sova till fläktljud. Här kan du läsa mer om hur det fungerar.

5. Sneakers

Sneakerserna hänger kvar som vår favoritsko och här får du några tips på krispiga sommarvarianter och var du hittar dem billigast.

Adidas Cloudfoam / Nike Gazelle

Adidas Stan Smith / Puma Suede Classic

6. Cykel

Det bästa sättet att transportera sig på sommaren är helt klart genom att cykla. Det är både mysigt och du sparar tid jämfört med att promenera.

Herrcykel från Nishiki

Damcykel från Monark

7. Cykelhjälm

När man cyklar är det ju viktigt att skydda huvudet. Är du en av de som tycker att cykelhjälmar är fula och lite löjliga borde du införskaffa airbag-hjälmen ovan från Hövding. Om du ramlar blåser den upp sig och blir som på bilden, annars sitter den som en diskret krage kring halsen. Du hittar den billigast här.

8. Fotfil

Vill du ha fötter som är riktigt baby smooth ska du testa den här elektroniska fotfilen från Scholl. Perfekt för snabbfix innan du tar på dig ett par öppna skor. Här hittar du det bästa priset på den.

9. Party cooler

Ett måste till midsommarfesten, eller vilken annan sommarfest som helst. Den här smarta kylboxen kan kyla ner 85 st 33-centilitersburkar samtidigt. Skål för det!

10. Sommardoften

Det är alltid trevligt att anpassa sin parfym efter årstid. På sommaren bär vi gärna en lättare och fräschare doft, till exempel någon av dessa två.

Dam: Daisy Dream från Marc Jacobs
Herr: Eros från Versace

11. Minihögtalare

Man vill ju ha ett soft soundtrack till sommarens alla utflykter. Tur att tiderna då man behövde släpa med sig en riktig bergsprängare är förbi, och du kan få superljud med denna minihögtalare från Harman/Kardon.

12. Karaff som sätter smak på vattnet

Den här karaffen har ett inbyggt spett på vilket du kan trä grönsaker eller frukt efter tycke och smak för att sätta en twist på det vanliga kranvattnet. Dessutom blir den riktigt snygg att ställa fram på middagsbordet. Klicka hem den här.

13. Solglasögon

Ray-Ban Aviator Polarized / Ray-Ban Erika

Accessoaren nummer ett hela sommaren. Ray-bans solisar verkar vara svenskarnas favorit och här hittar du alla modeller till bäst pris.

15. Multiverktyg i form av ett armband

Det här ser kanske ut som ett snyggt armband men det är så mycket mer än så! Det är nämligen ett multiverktyg med hela 29 stycken verktyg; allt från flasköppnare till skruvmejslar och hylsnycklar. Här finns det att köpa.

16. Aloe vera

Aloe Vera är en riktigt bra produkt att använda mot många av sommarens åkommor och funkar mot allt från solbränna till insektsbett.

17. Portabel laddare

Nu när juni äntligen är här är det sista man vill att vara inomhus, vilket gör att det kan bli ont om tillfällen att ladda mobilen. Då är det smart att alltid ha med sig en laddad powerbank. Den här kostar 219 kr och du kan köpa den här.

18. Drönare

Okej, man klarar sig kanske utan en drönare, men det är en sjukt rolig leksak. Och när ska man leka om inte på sommaren? Här hittar du drönaren, som kan styras via mobilen, till ett riktigt bra pris.

19. Glassmaskin

Vi behöver väl inte förklara varför en glassmaskin är ett måste till sommaren? Den här glassmaskinen är superenkel att använda och du kan köpa den här.

20. Golfbag

Är du en av de där som tycker att det bästa med sommaren är att tillbringa hela dagar vandrandes på golfbanans gröna gräs?
Unna dig en ny golfbag till den nya säsongen.

21. Kubb

Det finns väl inget somrigare spel än kubb? Man blir aldrig för gammal för kubb! Här kan du köpa kubbspelet på bilden.

/
/
Sol
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.