17 riktigt roliga grejer vi vill ha i sommar

Nu är sommaren här och visst är den härlig? Ännu härligare blir den med någon eller några av sakerna i den här listan.


Att ha tråkigt är typ det tråkigaste som finns. Men med de här sakerna kommer du ha sjukt kul i sommar! 

1. Drönare

Den perfekta leksaken även för vuxna – en drönare kommer garanterat förgylla din sommar. Antingen slår du till på en riktig monsterdrönare, som den här:


Då får du dock betala en hel del. Typ hela din junilön. Men kan det väl vara värt? Spana in den här.


Har du lust att ha lite pengar över att spendera på andra nöjen i sommar finns det också drönare till billigare priser, som den här. Den är liten, smidig och sjukt rolig att flyga med ändå – och den kan göra volter. Klicka hem den här.

2. En radiostyrd Landrover

Ännu en leksak – man blir faktiskt aldrig för gammal! Den här radiostyrda bilen är otroligt detaljrikt designad och ser i princip ut som en riktig bil. Den är inte direkt gratis men om du känner dig lockad kan du läsa mer eller klicka hem den här.

3. Robotgräsklippare

Det här ser ut som att det också skulle kunna vara någon form av radiostyrd leksak, men det är något mycket mer användbart. Nämligen en robotgräsklippare, något som är otroligt populärt bland svenskarna just nu. Kanske inte så konstigt, för slipper man klippa gräset har man ju massor med tid för annat som till exempel att leka med sin nya drönare. Här hittar du robotgräsklipparen till bäst pris.

Här hittar du ett stort utbud av robotgräsklippare i olika prisklasser.

4. Fläktlös fläkt

En fläkt låter kanske inte som det roligaste man kan införskaffa till sommaren, men kolla då på den här spejsade fläkten. Den har inga fläktblad, vilket gör den både stilren och praktisk. Du slipper till exempel störas av det irriterande fläktljudet när du ska sova. Här kan du klicka hem fläktarna på bilden.

5. Utomhushögtalare

Ett par maffiga utomhushögtalare är ett måste för alla sommarfester och grillmiddagar. De här kommer från Bose och har riktigt bra ljud. De tål alla väder och passar även att ha i båten. Slå till här.

Är du den som alltid vill ta allting till nästa nivå? Då borde du spana in den här jättehögtalaren, en subwoofer som alltså ska ge grymt basljud. Man begraver den i trädgården, och det bara själva "skorstenen" som syns. Här kan du köpa den till bäst pris, som trots det är ganska saftigt.

6. Fidget spinner


Plötsligt ser man dem överallt, de små snurrorna. Vill du också haka på trenden är det här du hittar det billigaste priset på fidget spinners i alla möjliga färger och modeller. Från 30 kronor och uppåt – klicka hem en här.

7. En studsmatta

Du har väl inte glömt hur kul det är att hoppa studsmatta? Dessutom är det faktiskt riktigt bra träning, om man nu bryr sig om sådant. Här hittar du studsmattan på bilden.

8. GoPro-kamera

Den perfekta kameran för att dokumentera alla sommarens äventyr! Allt från cykelturer till dykning och surfing, eller varför inte festivalresan? Här hittar du modellen GoPro Hero5 till marknadens bästa pris.

9. Nintendo Switch


Sommaren är ju inte alltid solig och då får man lov att underhålla sig med annat än utomhusaktiviteter. Till exempel med att spela spel. Med Nintendo Switch kan du både spela med kontrollerna handhållna eller anslutna till TV:n. Här hittar du det billigaste priset på Nintendo Switch.

10. Glassmaskin

Vad är bättre på sommaren än att njuta av en riktigt god glass? Jo, om du har gjort glassen alldeles själv. Dessutom är du fri att experimentera fram vilka smaker du vill. 

11. Nokia 3310 

Du har väl inte missat nylanseringen av Nokias klassiska mobiltelefon? Perfekt för dig som vill ha en detox från sociala medier och för dig som verkligen saknar att spela Snake, för det finns självklart även i den nya varianten. Här kan du köpa telefonen.

12. Fatboy-hammock

Du har säkert suttit i saccosäcken Fatboy. Det här är något så trevligt som en hammock i Fatboy-tyg, alltså med samma härliga känsla. Verkligen det bästa av två världar! Ha den hemma i trädgården eller ta med till stranden; du kan köpa den här.

13. Löparskor

Dam

Herr

Sommaren är ju faktiskt den årstid där det kan vara roligt att ge sig ut och springa och ännu roligare blir det med ett par snygga löparskor. Just nu verkar en av de populäraste modellerna vara Nike Air Zoom Pegasus, både för män och kvinnor. 

14. Sportklocka

Ska du ut och springa är det ju bra att hålla koll på siffrorna också! Med den här kan du mäta allt från puls till hastighet. Klicka hem den billigast här.

15. Vattentät högtalare

Som man ser på bilden är den här högtalaren perfekt för poolpartyt. Eller för strandhänget. Eller bara rent allmänt för att det är en riktigt bra högtalare. För en tusenlapp kan du klicka hem den här.

16. Systemkamera

Canon EOS 80D är en av svenskarnas mest köpta kameror och vi förstår varför. Den tar riktigt bra bilder utan att vara svindyr. Perfekt för att föreviga din sommar med! Här hittar du det bästa priset.

17. Sommarunderhållning

Visst är något av det mysigaste som finns att sitta på landet eller ute i skärgården en sommarkväll och titta på en klassiskt sommarfilm eller serie. Morden i Midsomer är en av dessa och här kan du köpa boxen med hela första säsongen för 99 kr. Nostalgi!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!