18 saker du verkligen borde unna dig – för under 300 kr

Sommaren är här, livet är härligt, kanske har du fått skatteåterbäringen. Klart du förtjänar att köpa dig något fint. Du är värd det!


Du är grym och förtjänar därför absolut att klicka hem någon av sakerna i den här listan. Och tycker du att någon i din närhet är värd en liten present – klicka hem något till dem också!

1. Ansiktsmask 

Sheet masks har funnits länge i Asien och på senare tid de blivit superpopulära även här. Ett av de populäraste märkena är det koreanska Tony Moly där du kan köpa masker med allt från djuprengörande till lystergivande effekter. De kostar bara 30 kr styck så för 300 kr får du hela tio stycken. 

2. Minidrönare

Drönaren är verkligen sommarens leksak nummer ett och med den här lilla rackaren kan du flyga både inomhus och utomhus åt alla håll – och även göra loopar. Dessutom blir den din för under 300 kronor.

3. Parfym

En ny och härlig sommardoft är du förstås värd! 

FÖR HENNE

Den här limited edition-parfymen från Escada är deras sommardoft som har noter av bland annat hallonsorbet, italienska citrusfrukter och tonkaböna. Här kan du klicka hem den.

FÖR HONOM

Det här är en väldigt elegant parfym från Burberry som doftar bergamott, svartpeppar, läder och ekmossa. En riktigt maskulin doft! Här finns den att köpa.

4. Headset

Ett par snygga hörlurar från Happy Plugs blir dina för bara 147 kronor. Klicka hem dem i din favoritfärg här.

5. Hörlurar

Även de populära hörlurarna från Urbanears kostar under 300 kronor. De finns i ett helt gäng färger och du kan klicka hem dem här.

6. Mobilhögtalare

Och vill du inte lyssna på musik i hörlurar kan det vara bra med en högtalare; det finns faktiskt riktigt bra sådana för under 300 kronor. Till exempel den på bilden som levererar riktigt bra ljud trots sin lilla storlek.

7. Energidryck

För 300 kronor kan du njuta av en Nocco om dagen i 24 dagar. Mums! Här kan du klicka hem ett flak med Nocco.

8. Bodylotion


Den här mjukgörande body lotionen kommer från Blondinbellas märke Löwengrip Care & Color och har både en riktigt god doft och en fin förpackning. Klicka hem den här.

9. Solglasögon

Ett par snygga bågar behöver inte kosta skjortan! Spana till exempel in dessa två:

Sköldpaddsfärgade solglasögon

Pilotbågar

10. Chinsstång

Unna dig att bli riktigt rippad i sommar! Gör processen enklare med den här stången som du kan sätta upp hemma och göra chins, pull-ups och andra överkroppsövningar när du vill. Här kan du köpa den.

11. Proteinpulver


Få lite hjälp på traven med sommarträningen med proteinpulver. Här kan du köpa ett kilo för 159 kronor, alltså räcker 300 kronor nästan till två.

12. Beauty styler

Med den här trimmern slipper du hårborttagning som gör ont och är tidskrävande. Det om något är du väl värd! Den fungerar bra för känsliga områden som bikinilinjen, ögonbrynen och under armarna och finns att klicka hem här.

13. Popcornmaskin

Inte något som är nödvändigt att ha, men verkligen något att unna sig. Tänk att kunna göra egna biopopcorn till varje filmkväll! Här kan du köpa popcornmaskinen billigast.

14. Fidget spinner


En trendig fidget spinner blir din för en bra bit under 300 kronor. Till exempel kostar den på bilden 99 kronor.

15. Aeropress

Den här kaffebryggaren kommer ta ditt kaffebryggande till nästa nivå. Du brygger kaffet genom att trycka ner kolven, som på bilden, vilket gör att du kan styra bryggandet helt själv. Dessutom är det klart på 30 sekunder. Läs mer om hur den fungerar här.

16. Skäggvård

Vax / Olja

Har du skägg? I så fall borde du unna dig några produkter som tar hand om skägget. Vaxet gör att skägget eller mustaschen håller formen och oljan mjukgör, återfuktar och fräschar upp stråna.

17. Hårinpackning

Maria Nila har grymma och prisvärda hårinpackningar. Dessutom är alla deras produkter veganska och tillverkade i Sverige, vilket är toppen för dig som är miljövän. Inpackningen ovan är en reparerande inpacking som mjukgör och ger glans till håret.

18. Nagellack

Här kan du hitta OPIs nagellack för 64 kronor, alltså kan du unna dig flera fräscha sommarnyanser!

19. Cocktailglas


Drink sommardrinken eller servera desserten ur de här eleganta glasen från Iittala. Du hittar dem här för 208 kronor. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.