10 billiga midsommarkransar – så att du slipper göra en själv

Istället för att springa över ängar och plocka sju sorters blommor kan du enkelt klicka hem en. Här är tio grymt fina midsommarkransar.


Midsommarhögtiden är snart här – och det börjar bli dags att skaffa sig en blomkrans. Här är tio kransar som du kan klicka hem om du inte vill, kan eller orkar göra en egen blomkrans.

1. Blomkrans med fjädrar

Populär midsommarkrans med en trendig twist – fjädrar i coola mönster. De finns i två olika färger hos BikBok.

En härligt ljusblå eller en som är mer rosa eller röd? De blir dina för hundralappen.

2. Stora prästkragar i håret

Sjukt fin blomkrans med större blommor – ett sådant enkelt sätt att piffa upp midsommarkläderna.

Finns hos Gina Tricot för 79 kronor. Enkelt att dölja under håret.

3. Var tuff med en svart midsommarkrans

Hur länge har man inte letat efter en midsommarkrans med svarta blommor? Ofta är det slutsålda, men här hittar du en för 99 kronor.

Om du är en typical tumblr-queen, eller bara lite mörk av dig så passar den här från BikBok dig perfekt. Den finns även i en fräsch ljusrosa färg, om det är mer din grej.

4. En midsommarkrans som man knyter i nacken

Hur fina är inte de här med det söta sidenbanden? Blommorna som sitter på själva kransen går också att forma – så att de ser ut precis som du vill. Finns i två färger som du hittar här hos Cubus

5. Hårkrans med större blommor

För den som vill ha något lite maffigare. Här är en söt midsommarkrans från Ur&Penn; med stora blommor i härligt pastelliga färger. 

Missa inte att Ur&Penn; har nedsatta priser just nu! Upp till 50 procent. Den här kransen blir din för femtiolappen.

6. Blomkrans i trendigt beige

En simpel blomkrans med beiga blommor i lite olika storlekar. Finns att klicka hem från BikBok för 79 kronor – mycket enklare än att plocka sju olika sorters blommor, eller hur det nu är man gör.

7. Gröna blad och rosa blommor

Om du vill ha en grönare krans med snygga blad så är den här från Ur&Penn; värd att klicka hem. De har dessutom rea just nu – så kransen blir din för bara 49 kronor.

8. Blå hårkrans

Det är inte ofta man ser en midsommarkrans med blåa rosor – just därför är den här från Ur&Penn; en riktig favorit. Den blir din för 49 kronor. Sjukt värt för en unik hårkrans.

9. Svart hårkrans med vita rosor

Här är en perfekt hårkrans från Ur&Penn; för dig som har mörkare hår och inte vill att själva bandet ska synas. Stora vita rosor som blir sjukt fint på alla huvuden.

10. Perfekt till sommarens fester

De vanligaste färgerna på hårkransar är olika nyanser av rosa eller vitt. Här är tre stycken från Ur&Penn;. Finns i en mörkrosa, nästan lila färg. Eller klassisk vit eller ljusrosa.
 
Läs även: Semestermode: 17 plagg som fixar sommarstilen

21 badkläder – som gör dig snyggast på stranden

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!