Gult är inte fult – 9 plagg i den somriga trendfärgen

Det är inte påsk. Det är trendigt. Möt sommaren i den härliga färgen. Här är 9 sjukt snygga klädesplagg i årets färg.


Gult är enklare att matcha än man tror. Och snyggt är det också. Det sätter en färgklick på vardagen! Här är våra favoriter.

1. Your loss, babe

Gör ett statement i en gul t-shirt från NA-KD. Matchas snyggt i trendiga jeanskjolar eller andra högmidjade nederdelar. Den coola tröjan blir din för 199 kronor. 

2. Den populära tröjan från Gant

Det är inte riktigt säsong för stickade tröjor – men vad spelar det för roll när den här tröjan är nedsatt i pris med hela 30 procent hos Boozt. Sjukt skön tröja i en ljusgul färg. Finns att klicka hem för bara 839 kronor just nu – du sparar alltså 359 kronor.

3. T-shirt med choker

Populär choker-tröja från NA-KD. Bekvämt plagg med en trendig twist. T-shirt djup v-ringning och lös passform för 199 kronor. Fungerar till vardag, eller till festligare tillfällen om man matchar med coola klackar och jeans.

4. Mysig sweatshirt

Den här tröjan från märket Tommy Hilfiger är inspirerad av 90-talet. Den finns i flera olika färger, men det är klart att gult är det som gäller i sommar.

Den här tröjan är dessutom på rea just nu – och finns att fynda för 910 kronor. Det innebär alltså att du sparar nästan 500 spänn. Hur grymt är inte det?

5. Virkad off-shoulder

Off-shoulder är en av de största trenderna just nu – och hur bra skulle inte den här toppen passa till sommarvärmen? Matchas snyggt med en bralette eller en snyggare behå under. Eller varför inte en bikini?

Tröjan finns att klicka hem från NA-KD. Det bästa av allt är att den är på rea – och bara kostar 149 kronor just nu.

6. Det perfekta sommarklänningen

På tal om off-shoulders – hur fin är inte den här klänningen? Den kommer från Marella – och blir din för reapriset 1 417 kronor. Du hittar den hos Boozt.

7. Längre klänning med volanger

Den optimala vardagsklänningen för sommaren. De mindre volanger på sidorna bidrar till en supersöt look –men blir genast lite tuffare med små slitsar på sidorna. 

Finns att klicka hem från Gina Tricot – för 199 kronor.

8. Mer volanger i t-shirtformat

T-shirt från Ellos som passar bra både till vardags, fest eller kontor. Volangerna gör den genast mer uppklädd. Den är dessutom nedsänkt i pris just nu – med 50 procent. Passa på att fynda den för 150 kronor.

9. Blommig klänning med öppen rygg

Vad passar bra till sommaren om inte söta klänningar? Här är en från Gina Tricot. Sjukt fin rygg! Passar bra till sommarens grillfester och uteserveringar. Den blir din för 249 kronor.

Om du fortfarande inte förstått att sommaren är här så får du inte missa 11 prylar du bara måste ha under sommaren.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.