Kläder
Carolina Bäckström listar 11 saker hon älskar som killar har på sig

Carolina Bäckström: 11 saker vi älskar när killar har på sig

Det är insidan som räknas – men utsidan kan skapa ett gott första intryck. Här är de plagg tjejer älskar att killar har på sig.


Få personen du tycker om att titta en extra gång – en man med stil och grym personlighet kan ingen tacka nej till. 

Alla föredrar olika stilar, men efter lite research och egen eftertänksamhet var det här resultatet på vad många tjejer älskar.

1. En stilig kostym

En kostym är kanske inte något man har till vardags – såvida du inte är rik, eller har ett flashigt jobb där det krävs.

Nyansen grått går aldrig fel, tänk femtio nyanser till exempel. Just den här kostymen från Oscar Jacobson är dessutom nedsatt med hela 56 procent – och finns att klicka hem för 2 500 kronor från Boozt.

2. Fräscha sneakers

För den mer casual looken passar ett par krispigt vita sneakers bra! Här är den populära Stan Smith-modellen från Adidas i en ny tappning. De finns att fynda från 500 spänn här

3. Märkespiké

En pikétröja är den perfekta blandningen mellan vardaglig t-shirt och finare tröja. Speciellt de här tre som kommer från Gant, ett märke som är känt för sin grymma kvalitet. Uppklätt, men bekvämt.

Tröjorna finns att klicka hem från Boozt, och finns i flera olika färger – från 559 kronor.

4. Kostymbyxor

Stiliga byxor kan göra vilken överdel som helst intressant! För en mer formell outfit kan det annars matchas med skjortor, pikétröjor eller en kavaj. 

Just de här byxorna kommer från Calvin Klein – och visst är prislappen lite saftigare med sina 1 600 kronor, men det är absolut värt det. Du hittar dem här. Se till att hitta rätt storlek då åtsittande byxor blir riktigt, riktigt snyggt.

5. Basic t-shirt

En vit t-shirt behöver inte vara så tråkig som du tror. Fungerar lika bra till vardags som under en kavaj. Här hittar du en för bara 279 kronor hos StayHard.

6. Skinnjacka

Det finns inget tuffare än en maffig skinnjacka. Släng på den över vad som helst, och boom, het blir ännu hetare.

Den här kommer från det välkända märket Munderingskompagniet och blir din för reapriset 2 350 kronor. Den är alltså nedsatt i pris med hela 50 procent! Sjukt cool med detaljer och silvriga dragkedjor.

7. Glänsande klocka

Herrklocka från Armani – rostfritt stål och vattentät ner till 50 meter. Den mörkblåa urtavlan bidrar till trendkänsla blir en snyggt utstickande detalj. 

Trots att klockan är från Armani så är den inte så dyr som man kan tro. Den blir din för lite över en tusenlapp, men ser fortfarande lyxig ut. Du hittar den här.

8. Stiliga skor

Skor är så viktigt för en komplett outfit – och varför inte matcha med ett bälte i samma färg? De här kommer från Ecco och finns att klicka hem för reapriset 840 kronor. De är alltså nedsatta med hela 40 procent. Grymt bra pris för stiliga skor!

9. Skjortor

Skjortor med ett diskret mönster är lite roligare än skjortor utan mönster. Här är en prickig skjorta från Gant – som kan bli din för 1 099 kronor hos Boozt

10. En huvtröja kan också vara snygg

Bara för att jag nämnt stiliga plagg och dressigare kombinationer ska det inte skrämma bort er. Det är precis lika snyggt med sköna mjukiskläder! Men mys i stil. 

Här är en tröja från Gant och en från Calvin Klein – blir dina från 1 000 kronor och finns i några olika färger.

11. Väska

Sandqvist gör grymt snygga väskor och ryggsäckar – här har du en för 3 195 kronor. Lite dyrt kanske, men absolut värt det när den kommer hålla hela livet och bli sådär snyggt sliten. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.