18 saker vi behöver – för att juli ska bli grymt bra

Nu är det snart dags för högsommar och här kommer en lista på allt vi behöver, och vill ha, i juli månad för att kunna njuta maximalt.


Från nödvändigheter som bra solskydd till grejer som inte är lika nödvändiga (till exempel en hoverboard) – här är 18 saker som vi vill ha just nu.

1. Solskydd

Ett måste på stranden. Hawaiian Tropic är förutom sin karaktäristiska kokosdoft kanske mest kända för sin sololja, men de har faktiskt varianter med solskyddsfaktor också. Som den här smidiga sprayen, som du kan klicka hem här.

2. Liten högtalare

En liten, trådlös högtalare som är lätt att ta med sig är ett måste på sommaren när man allt som oftast befinner sig utomhus. Den här är dessutom vattentålig! Klicka hem den här.

3. Råsaftcentrifug

I sommar vill vi svalka oss med goda, kalla juicer. För att göra egna juicer behövs en råsaftcentrifug. Denna grymma kommer från Philips och den har en egen rengöringsfunktion vilket gör att du slipper allt krångel. Här kan du klicka hem den till bäst pris.

4. Beachvolleyboll

Bästa strandaktiviteten; att dra ihop kompisgänget och köra lite volleyboll. Klicka hem en grym volleyboll här.

5. Stråhatt

BikBok, 99,50 kr / Ellos, 149 kr

Bästa sättet att skydda sig mot solen, förutom solkräm, är med en snygg hatt. Till exempel en av dessa. Den med text hittar du här och den klassiska här.

6. Strandväska

Stråhatten matchar du givetvis bäst med en stråväska. Den perfekta strandväskan hittar du här för 399 kronor.

7. Robotgräsklippare

För att verkligen kunna njuta av ledigheten borde du investera i en robotgräsklippare, så att du kan blicka ut över en perfekt klippt gräsmatta hela sommaren. Här hittar du en av de populäraste robotgräsklipparna.

8. En mycket modern fläkt

En fläkt behöver man ju under varma sommardagar (och nätter). Det ser kanske inte ut som det, men alla de här tre prylarna är faktiskt fläktar.

De saknar fläktblad vilket gör att de är mycket tystare än en vanlig fläkt – perfekt om du har svårt att sova till fläktljud. Sen är de sjukt snygga också. Här kan du läsa mer om hur det fungerar.

9. Hoverboard

På sommaren är det varmt, och när det är varmt är det jobbigt att gå. Vägra gå och köp istället en hoverboard att glida fram på i sommar. Här hittar du det bästa priset.

10. Sparkcykel

Av någon anledning, som vi inte förstått, har sparkcykeln fått ett uppsving och det är numera inte en ovanlig syn att se vuxna män sparka gatan fram. Är du en av dessa – eller vill bli – tipsar vi om att du kan köpa den populära sparkcykeln på bilden för bara 549 kronor här.

11. Reseförpackningar

Ska du ut och resa är det smidigt att packa med små förpackningar av schampo, balsam och andra skönhetsprodukter. Här hittar du reseförpackningar från en massa olika märken.

12. Solglasögon

Solglasögon från Ray-Ban är mångas favoriter och här hittar du det bästa priset på deras olika modeller. 

13. Studsmatta

Köp en studsmatta och ta fram barnet inom dig! Det är dessutom riktigt bra träning. Här kan du köpa studsmattan ovan.

14. Resväska

Ska du ut och resa och känner att din gamla väska har gjort sitt jobb? Klicka hem den här stilrena väskan till ett grymt pris här.

15. Kylbox

Ett måste till grillmiddagen eller sommarfesten. Den här smarta kylboxen kan kyla ner 85 st 33-centilitersburkar samtidigt. Skål för det!

16. After sun

Biotherm After Sun Oligo-Thermal Milk / Hawaiian Tropic After Sun Body Butter

För att få brännan att hålla är det viktigt med en bra after sun. Här får du tips på en lätt, svalkande creme från Biotherm, och en body butter med kokosdoft från Hawaiian Tropic för bara 75 kronor.

17. GoPro

Fånga alla sommarens bästa stunder med en GoPro, oavsett om du ska surfa, snorkla, vandra eller bara hänga hemma. Här hittar du marknadens bästa pris på GoPro Hero5.

18. Skimmerolja

Det bästa sättet att framhäva brännan du skaffat dig under dagen är att smörja in dig med en guldskimrande olja till kvällen. Den här kommer från Clarins och du hittar den till billigast pris här.


/
/
Sol
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.