Par som kramas i solen, kille med kostym, klocka.
Han kommer garanterat älska dem!

22 grymt lyxiga presenter – till honom

Att komma på vad man ska ge i present är alltid svårt. Och ibland vill man ge något lite mer exklusivt. Här är grymt dyra presenter – till honom.


Är det dags för födelsedag eller något annat speciellt tillfälle? Eller vill du bara ge något för att personen i fråga förtjänar det? Hur som helst så kan det vara svårt att komma på vad man ska ge. 

Här är några riktigt lyxiga tips!

1. En lyxig klocka

Det är klart att din älskling förtjänar en exklusiv klocka – så kanske han kommer i tid till era träffar. Förutom det praktiska är en klocka också en supersnygg accessoar. 

Skäm bort killen ordentligt med enGANT Park HIll lll Gold.


2. Korthållare

Många har en tendens att ha en plånbok som trasar sönder i kanterna. Investera istället i en riktigt grym kvalitativ plånbok som håller riktigt länge – oavsett hur mycket eller lite pengar som pressas ner i den. En korthållare är ett måste som kille, du hittar den här!

3. En tålig rakapparat

Visste du att rakapparater kan vara intelligenta? Det är iallafall den här från Braun. Den anpassar sig efter skäggens strån – och går att använda på både torr eller våt hud. Massor av finesser som din pojkvän förtjänar.

4. Handskar

Ett par handskar är ett måste på vintern och det kan ta emott att unna sig ett par fina handskar själv, därför är det en perfekt present. Du hittar dem här från ikoniska HESTRA.

5. Den populära superdrönaren


En drönare är inte bara en dyr leksak – för den kan ju faktiskt ta helt grymma bilder eller filmer. Den här från märket DJI har både inbyggd kamera och batteri. Köp den här till ett bra pris!

6. Rulla fram över gatorna

Det perfekta transportmedlet –en elscooter.Du hittar den här!

7. Unna honom en märkesströja

Tröjor är ett plagg som man många gånger lägger lite extra cash på – så varför inte ge killen en lyxig tröja i en tidlös design? Snyggt mörkblå tröja i bomull. Finns att köpa hos NK

8. Grymt snygga solglasögon

Det är alltid kul att få ett par dyra solglasögon – här är ett par klassiska bågar från RayBan. Modellen har lite större ram än Aviator Classic. Du hittar dem här!


9. Grilla i en riktig lyxgrill

Grillmat hör till sommaren – och vad passar inte bättre då om inte en sprillans ny grill? Tänk vad härligt med fantastisk mat en sommarkväll. Och grillar kan faktiskt vara snygga – kolla in den här till exempel.


10.Dofta exklusivt

En parfym från Giorgio Armani som många vill ha – men som de inte unnar sig. För 719 kronor får du en riktigt härlig parfym. Det går inte att beskriva hur gott den doftar. Men den är definitivt värt varenda öre – och du hittar den här.

11. Märkessneakers

Ett par coola sneakers går aldrig fel. Här är ett par riktigt sköna dojor, du hittar dem här!

12. Apple AirPods

Hörlurarna från Apple som alla vill ha. Men ofta inte orkar unna sig själv, med tanke på priset. Perfekt present att ge bort! Du hittar dem till bra pris här.


13. Whiskyset

Unika whiskyglas med tillhörande karaff tillverkade av kristallglas. För mindre än en tusenlapp får du detta fina whiskyset från Leonardo.

15. Ett flätat bälte

Ett klassiskt flätat bälte kan aldrig gå fel! Du hittar det här till en bra pris!

17. Rik ansiktskräm

"Vadå rik ansiktskräm", undrar du kanske. Med det menar vi att den här ansiktskrämen räddar huden på så många sätt. Den är åldersbekämpande och reparerar hyn på djupet, efter exempelvis rakning eller solbränna. 

Den passar alla hudtyper – du hittar den här.


18. Flätat armband i läder

Hur snyggt skulle inte det här armbandet vara tillsammans med en lyxig klocka?Finns även i flera färger

19. Grymma köksknivar


Om du eller din pojkvän gillar att stå i köket så är Global-knivar värda att investera i. Här är ett 5-pack vassa knivar som definitivt håller livet ut.

Sen är de riktigt snygga också, och kan lätt stå framme i ett snyggt ställ på köksbänken. Du hittar dem här.


20. Mysig morgonrock

Morgonrockar är så mjuka och härligt bekväma – och just den här finns i både vitt och mörkgrå. Tänk vad mysigt att krypa in i en mysig morgonrock tidigt på morgonen, eller efter duschen.

Varför inte köpa en åt dig själv också när du ändå är i farten? Du hittar den här!

21. Grym actionkamera

Den grymmaste actionkameran på marknaden – med finesser som röststyrning, pekskärm och helt vattentät! Det är ju klart att din partner förtjänar det allra bästa.

Om action inte är något för honom fungerar den perfekt till att vlogga också. Här hittar du den.

22. Grymt stor tv till filmkvällarna

Unna killen en helt amazing tv – du får ju också ta del av upplevelsen. Du hittar den här.

Läs även: Letar du efter present till pojkvän? Då hittar du våra bästa tips här. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!