26 galet snygga saker – som är på rea för honom just nu

Här är våra bästa reatips just nu. Supersnygga herrkläder och märken som finns att klicka hem till helt grymma reapriser.


När årstiderna byts ut bör garderoben uppdateras. Nu är sommaren här, men även rean hos StayHard. Så skynda och fynda kläder till nedsatta priser med upp till 70 procent.

T-SHIRTS
Vanliga t-shirtar behöver inte vara så tråkiga som man först tror. Det är ett grymt plagg som passar under allt – eller helt för sig själv. Man kan heller aldrig ha för många i garderoben. 

1. En enfärgad t-shirt med diskret mönster

Grå t-shirt / Svart t-shirt

Istället för att t-shirten ska vara helt plain så blir det lite mer intressant med ett lätt mönster. Här är två stycken tröjor i ett såkallat marble-mönster. De är dessutom på rea just nu och finns för 186 kronor hos StayHard.

2. Mönstrade t-shirts

Venice Beach för 209 kronor / Palm t-shirt för 269 kronor / Blommig t-shirt för 179 kronor

Haka på den blommiga trenden i en mönstrad t-shirt. Kan det bli somrigare än så? Matchas snyggt med ett par enkla byxor eller shorts.

3. Enkelt i stilrena färger

Första t-shirten för 279 kronor / Andra t-shirten för 199 kronor

Hur snyggt skulle det inte bli om man matchar någon av de här tröjorna med en tuff skinnjacka eller bomberjacka. För en cool look passar det också med slitna jeans eller shorts. Båda t-shirtarna kommer från märket Adrian Hammond.

4. T-shirts med tryck

Calvin Klein för 269 kronorThings to appreciate för 299 kronorSunday is good för 261 kronor

Statement-tröjor är inte bara snygga – utan de kan också förmedla ett budskap. Som att söndagar är bra till exempel. Eller kan det bara vara en supersnygg Calvin Klein-logga.

5. Linne med palmer

Om det är för varmt med t-shirt fungerar ju alltid ett linne. Här är ett från Somewear som finns hos StayHard för 224 kronor. Sjukt snyggt med sina gröna palmer!

TRÖJOR
För de kyliga sommarkvällarna kan det vara skönt med varmare tröjor. Hoodies till exempel blir snyggt på ett avslappnat sätt.

6. Sweatshirt från William Baxter

Svart tröjaVit tröja

Långärmade tröjor är så bekvämt – men också väldigt snyggt. De här tröjorna som kommer från William Baxter kostar bara 149 kronor styck! Matcha tillsammans med ett par tajta jeans.

7. Stickad tröja från Calvin Klein

Grått är stilrent, och till och med trendigt. Den här tröjan kommer från den populära designern Calvin Klein, och finns att klicka hem för 699 kronor.

Grym deal för en snygg märkeströja – du hittar den här.

8. Hoodie i kamouflagemönster

Du kommer vara osynlig i den här tröjan. Eller kanske inte... och det vore ju synd med tanke på hur snygg tröjan är!

Den kommer från WESC och blir din för 749 kronor. Skulle bli tufft tillsammans med ett par slitna jeans.

9. Mönstrad sweatshirt

Lite mönster gör allting roligare. Den här härliga tröjan kommer från Calvin Klein – och är nedsatt med 40 procent. Du hittar märkeströjan här – för 839 kronor.

10. Rocka sommaren i pastell

Ljusrosa för 449 kronor / Blå för 479 kronor

Härliga pastellfärger är något som hör till våren och sommaren. Perfekt för den som vill ha lite färg, men inte för mycket.

JACKOR
Det finns flera olika typer av jackor, som alla uttrycker olika saker. Tuffa till det med en skinnjacka eller bomberjacka, klä upp dig med en finare rock eller skydda dig från regnet i en regnjacka.

11. Enfärgade bomberjackor

Brun för 419 kronorSvart för 599 kronorGrå för 839 kronor / Grön för 899 kronor

En snygg bomberjacka går att matcha med allting. De finns i flera olika typer och material – här är våra favoriter från StayHards rea.

12. Mönstrade bomberjackor

Stadsmönstrad för 479 kronorMilitärmönstrad för 1 079 kronor

Stå ut från mängden i en riktigt cool mönstrad bomberjacka. Den med stadsmönster är väl hur häftig som helst?

13. Jeansjackor

Blå jeansjacka för 479 kronor / Vit jeansjacka för 489 kronor

Om det är någon jacka som skriker sommar så är det den klassiska jeansjackan. De finns i flera olika varianter och färger, men många börjar redan ta slut! Skynda och haffa en under tiden det ändå är rea.

14. Grå skinnjacka istället för svart

Var unik med en grå skinnjacka. Den här vintageliknande jackan kommer från märket RockAndBlue och blir din för reapriset 1 799 kronor hos Stayhard. Grymt snygg med fräna detaljer.

NEDERDELAR
Nu är det faktiskt sommar – och då kan det vara tid att skaffa ett par nya shorts till strandhänget. Men långbyxor ska man heller inte glömma, som jeans och stiliga chinos.

15. Jeansshorts

Svarta shorts för 489 kronorBlåa för 749 kronorSvarta slitna för 599 kronor

Ett par snygga jeansshorts är ett måste i sommargarderoben. Ett plus i kanten är snygg slitningar på dem. Men ett helt par kanske passar bättre för de lite finare tillfällena, om man fortfarande vill ha jeansshorts.

16. Stiliga chinos

Svarta för 359 kronor / Beige för 449 kronorMarinblå för 599 kronor

Chinos är så smidiga – för de fungerar verkligen till allt. Både till vardags och fest. De finns i flera olika färger hos StayHard – men här är våra favoriter som fungerar till alla typer av outfits.

17. Badshorts för allt strandhäng

Röda shorts för 599 kronor / Svarta shorts för 374 kronor

Var hetast på stranden i ett par snygga, med enkla badshorts. De svarta shortsen kommer från märket Björn Borg – och är på rea hos StayHard just nu!

18. Ljusa jeans med slitningar

Jeans som sitter bra på är grymt snyggt. Sen är det ett plus om de är bekväma också.

Här är ett par från Adrian Hammond som just nu är nedsatt med hela 40 procent hos StayHard. Snyggt att matcha med en enkel t-shirt.

ACCESSOARER
Små detaljer som en glänsande klocka eller en cool väska är riktigt snyggt. Det kan förändra en halvtråkig outfit till det bättre!

19. En enkel tygpåse

Din första tanke är kanske ifrågasättande, och du undrar varför en tygpåse är värd att ha. Men det är så värt det! Du hittar den här.

Den här kostar bara 29 kronor hos StayHard – och gör att du kommer spara massor av slantar i framtiden. Ha med den här som en snygg accessoar när du handlar, istället för att betala några kronor hit och dit för plastkassar. Sen räddar du miljön också. Och den passar superbra till stranden!

20. Stor bag för resan eller gymmet

Hur snygg är inte den här väskan från Adrian Hammond? Den går också att bära som ryggsäck, vilket kan vara skönt ibland. 

Den blir din för 519 kronor – och finns att klicka hem från StayHard.

21. Tufft armband

Coolt armband i en lätt sliten look. Reglerbar storlek, så du behöver inte oroa dig för att det inte passar. Finns hos StayHard för bara 239 kronor. 

22. Stilig klocka

Elegant klocka från Triwa med ett äkta läderarmband – för reapriset 1 124 kronor hos StayHard. Hur snygg som helst med sina guldpläterade detaljer. 

SKOR
Man kan aldrig ha för många par skor. Allt från sneakers till riktigt slående finskor finns hos StayHard.

23. Vita märkessneakers

Krispigt vita sneakers är en grej som tagit över modevärlden – och visst är det snyggt. Här är ett par från Björn Borg som finns att klicka hem från StayHard för bara 719 kronor. Nedsatt med hela 40 procent!

24. Boots i mocka

Det här kan räknas som finskor – men passar precis lika bra till vardags. De är enkla att ta på sig, vilket alltid är att föredra om man inte har tillgång till ett skohorn. På rea just nu för 1 119 kronor. De kommer från märket Sneaky Steve.

25. Lyxiga sneakers från Gant

Förutom snygga skjortor och tröjor gör Gant också sneakers – det här paret går för bara 599 kronor just nu. De finns också i svart.

26. Stiliga skor i läder

Med sin låga modell passar de här skorna sjukt bra med dressigare kläder. Snygga finskor från Sneaky Steve som finns här hos StayHard. De blir dina för 719 kronor.

Missa inte heller att uppdatera basgarderoben. Här har du 14 grymma basplagg för honom.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!